Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Op de hoogte blijven?

Ontvang per e-mail nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benel ook via: 

    Youtube icon  Instagram

f AGM NVG40 Tactical Binoculaire Nachtkijker Gen 2+ White Phosphor
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

AGM NVG40 Tactical Binoculaire Nachtkijker Gen 2+ White Phosphor

De NVG40 WP van het Amerikaanse AGM Global Vision is een binoculaire restlichtversterker in White Phosphor uit het absolute top-segment. De nachtkijker is ontworpen naar MIL-spec eigenschappen en is dé oplossing voor tactical toepassingen, professionele gebruikers, airsofters en iedere andere veeleisende liefhebber. De kijker is slechts 11,5 cm lang, weegt nog geen 650 gram en geeft u de mogelijkheid om de pupilafstand aan te passen. Hierdoor is de AGM NVG40 ideaal om te gebruiken als night vision goggles.

Kwaliteit van de beeldbuis

De restlichtversterker beschikt over twee Gen2+ PHOTONIS Commercial beeldbuizen in White Phosphor (P45). Deze hebben een FOM (Figure of Merit) van 1400-1800 en een resolutie van 51-64 lp/mm. De tactical nachtkijker heeft clean tubes, vergelijkbaar met Gen3 beeldbuizen, dus zijn er geen 'spots' in beeld zichtbaar. Zo ziet u de omgeving haarscherp, in blauw-witte kleur. De NVG40 is ook beschikbaar in Green Phosphor (P43), met een Photonis ECHO beeldbuis of met een 51 graden gezichtsveld.

Kenmerken van de optiek

De nachtkijker heeft een optische 1x vergroting, een 26mm objectief en stelt al scherp vanaf 25cm. Met een groot gezichtsveld van 40 graden kunt u in één oogopslag veel van de omgeving zie en bewegende doelen gemakkelijk in beeld houden. Beide objectieven zijn van volledige multi-coating voorzien om te beschermen tegen krassen en vuil.

Uiterlijke eigenschappen

De restlichtversterker is voorzien van een ingebouwde infraroodstraler om ook te kunnen zien wanneer er geen enkel licht aanwezig is. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer u in een donkere ruimte zonder ramen bent en u teksten wilt kunnen lezen. De IR-Illuminator kunt u qua vermogen in twee niveaus instellen. Aan de bovenzijde van de body bevindt zich een NVG-interface, waarmee u de kijker kunt aansluiten op een helm of goggle kit voor handsfree gebruik. De stroomvoorziening vindt plaats met behulp van de meegeleverde CR123-batterij (extra batterijen vindt u bij de optionele accessoires). Met één batterij kunt u de kijker tot maar liefst 20 uur lang gebruiken.

Voordelen van een binoculaire nachtkijker

Omdat een binoculaire nachtkijker twee beeldbuizen heeft, vangt deze twee keer zoveel licht als een monoculair of bi-oculair. Dit resulteert in een veel hogere lichtopbrengst. Hierdoor heeft u niet alleen een zeer helder beeld, maar u kunt de kijker ook gebruiken in situaties dat er vrijwel geen licht aanwezig is. Een binoculair heeft ook als voordeel dat het ook comfortabel is voor langdurig, continu gebruik. U hoeft namelijk niet steeds één oog dicht te knijpen, zoals bij een monoculair het geval is.

Toepassing AGM NVG40 WP (NW1i)

De AGM NVG40 is alles dat u nodig hebt wanneer u op zoek bent naar het beste dat nachtzicht te bieden heeft. Dit maakt het apparaat geschikt voor professionals en tactical toepassingen. Maar ook voor gebruik tijdens de jacht, beveiliging of voor de veeleisende privé-gebruiker is dit een uitstekende keuze.

Omdat deze kijker voorzien is van een restlicht-versterkende beeldbuis kunt u het apparaat niet overdag gebruiken. Het apparaat zal automatisch uitgeschakeld worden wanneer er teveel licht aanwezig is.

Technische gegevens

• Beeldbuis (IIT): PHOTONIS Commercial Gen.2+
• Dioptrie-instelling: -6 tot +2
• Instelbare oogafstand (56 tot 72mm)
• Stelt al scherp vanaf 25 cm
• Volledig multi-coated objectieven
• Voorzien van standby-modus en bright light cut-off
• Drie LED-indicators in FOV: IR, batterijstatus en overvloedig licht
• Gebruiksduur: tot wel 20 uur met één CR123A batterij (inbegrepen)
• AGM Global Vision artikel: 14NV4122454011i (NW1i)

Wilt u meer weten over restlichtversterkers, of twijfelt u over de perfecte nachtkijker voor uw toepassing? Neem dan gerust contact met ons op.

Levering:

  • 1x AGM NVG40 Tactical Binoculaire Nachtkijker (White Phosphor)
  • 1x Draagtasje
  • 1x NVG interface
  • 1x Lensdoek
  • 1x CR123A batterij
  • 1x Handleiding
  • 1x Full-color verpakking

Dit artikel wordt op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd.
Neem contact op voor de levertijd.

Verkoopprijs incl. BTW: € 6.450,00


Artikelnummer:Help121011
Merk:HelpAGM
Type nachtkijker:HelpRestlichtversterker (met beeldbuis)
Kwaliteit:HelpIIT Photonis Commercial Gen2+ (Manual Gain)
Gebruik:HelpAirsoft / Schietsport, Astronomie, Beveiliging, Defensie / Politie, Jacht, Natuurobservaties, Navigatie, Reddingsoperaties, Survival / Safari, Tactical, Watersport / varen / vissen
Infrarood ingebouwd:HelpJa
Beeld:HelpWhite phosphor
Statiefdraad:HelpNee
Gewicht:Help645 gram
Garantie:Help3 jaar met geregistreerd product
Gasgevuld/waterproof:HelpJa
Display-kwaliteit:Help51-64 lp/mm
Overdag te gebruiken?:HelpNee
Voeding:Help1x CR123A batterij (meegeleverd)
Werktemperatuur:Help-40 tot +50 graden Celsius

Het Amerikaanse AGM Global Vision is een steeds grotere en belangrijkere speler op gebied van warmtebeeld en nachtzicht. AGM is bij uitstek hét merk voor tactical toepassingen, de jacht, airsoft, outdoor en iedere veeleisende liefhebber. Het assortiment strekt zich uit van handheld warmtebeeldcamera’s en restlichtversterkers tot thermische richtkijkers en voorzetkijkers. AGM produceert robuuste producten uit het midden- en absolute topsegment en kan zich moeiteloos meten met andere bekende namen uit de markt.

AGM GLOBAL VISION in het kort:

• Compleet gamma warmtebeeldcamera’s en thermische richtkijkers uit het midden- en topsegment
• High-end restlichtversterkers met Photonis Commercial en ECHO beeldbuizen
• Innovatieve fusion-camera’s die thermisch beeld met nachtzicht kunnen combineren
• Bij uitstek geschikt voor jacht, airsoft, tactical, outdoor en natuurobservaties
• Op artikelen van AGM bieden wij 3 jaar garantie

Klik op de links en ga direct naar alle thermische kijkers en nachtzichtkijkers van AGM Global Vision.