Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagram



f AGM (Rusan) Quick-Release Clip-On Montage voor Comanche-22
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

AGM (Rusan) Quick-Release Clip-On Montage voor Comanche-22

LET OP: bij het bestellen van dit artikel dient u ons de juiste maat door te geven. Dit kunt u in het opmerkingen-veld tijdens uw bestelling plaatsen, of per mail aan ons doorgeven.

Met deze quick-release montage kunt u de AGM Comanche-22 aan uw optische richtkijker vastmaken. De Comanche-22 is een clip-on restlichtversterker, waarmee u uw richtkijker (voor overdag) in een handomdraai in een nachtrichtkijker kunt veranderen.

Selecteren van de juiste adapterring
Bij het doorgeven van de juiste adapterring moet u rekenen met de buitenmaat van uw richtkijker, dus inclusief die behuizing. Dit gaat dus logischerwijs om de behuizing bij het objectief van uw richtkijker. Deze QR adapter is beschikbaar voor richtkijkers met de onderstaande buitendiameters. In geval van bestelling dient u dus één van deze maten door te geven. Twijfelt u over welke maat u moet hebben? Neem dan gerust contact met ons op.

• 34 / 36 / 38 mm
• 40 / 41 / 42 / 42.5 / 44 / 46 / 46.7 / 47 / 48 / 49 mm
• 50 / 51 / 52 / 53 / 54 / 55 / 56 / 57 / 57.5 / 58 / 58.4 / 59 / 59.5 mm
• 60 / 60.5 / 61 / 62 / 63 / 63.5 / 64 / 64.5 / 65 / 66 / 67 / 68 / 69 mm
• 71 / 72 mm
• 80 mm

Toepassing AGM / Rusan QR Clip-On Montage

Deze quick-release montage is ontwikkeld om de AGM Comanche-22 aan uw optische richtkijker te kunnen bevestigen. Om te bevestigen schroeft u de clip-on vast in de adapterring en bevestigt deze vervolgens veilig aan uw richtkijker. Op deze manier maakt het dus niet uit of uw wapen een Weaver/Picatinny, Dovetail, Blaser of andere aansluiting heeft omdat u de kijker tenslotte vastmaakt aan uw richtkijker die zich al op uw wapen bevindt. Omdat dit een QR-montage betreft kunt u de restlichtkijker ook eenvoudig demonteren.

Deze adapterring wordt alleen op bestelling geproduceerd en geleverd. U kunt gemakshalve rekenen met een verwachte levertijd van circa 2 tot 3 weken.

Levering:

  • 1x AGM/Rusan Quick-Release Clip-On Montage voor Comanche-22 (variabel van 34-80mm: u dient ons de juiste maat door te geven)

Dit artikel wordt op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd.
Neem contact op voor de levertijd.

Verkoopprijs incl. BTW: € 185,00


Artikelnummer:Help121108
Merk:HelpAGM
Type accessoire:HelpMontages en Adapters
Accessoires voor:HelpAGM Restlichtversterkers

Het Amerikaanse AGM Global Vision is een steeds grotere en belangrijkere speler op gebied van nachtzicht en warmtebeeld. Met een assortiment dat zich uitstrekt van het midden-segment tot het absolute top-segment, richt AGM zich specifiek op de professional en veeleisende privé-gebruiker.

Het assortiment bestaat uit talloze innovatieve producten: van handheld warmtebeeldcamera's, fusion camera's, thermische richtkijkers en voorzetkijkers tot restlichtversterkers (Photonis Commercial en ECHO), nachtzicht-voorzetkijkers en infraroodstralers. AGM is daarmee het merk dat bij uitstek gebruikt wordt bij natuurobservaties, de jacht, beveiliging en iedere andere tactical toepassing.

Dankzij haar Amerikaanse kwaliteit kunt u rekenen op hoogwaardige, robuuste en optimaal presterende producten. Als verkooppartner in Europa bieden wij u een garantie van drie jaar op producten van AGM Global Vision.