Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Falcon Eyes Honingraat LHC-36 360x360cm
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Falcon Eyes Honingraat LHC-36 360x360cm

Het LHC-36 Honingraat-panel van Falcon Eyes is een professionele oplossing om licht zachter te maken en in een bepaalde hoek te sturen. Het diffuusdoek maak het licht zachter en de grid zorgt voor een sturing in een kleine hoek. Op deze manier heeft u volledige controle over het licht en zal het zich niet wijd verspreiden. Op de laatste afbeelding ziet u welk effect dit heeft. Het frame van de LHC-36K is maar liefst 360 x 360 cm groot. U kunt de LHC-36K ook zonder grid gebruiken, waardoor enkel het diffuusdoek overblijft. Hierdoor wordt het licht breder verspreid en zachter.

Toepassing LHC-36

Wanneer u het licht van een krachtige lamp zachter wilt maken en meer wilt sturen, is de LHC-36K een mooie oplossing. Er is ook een kleinere versie leverbaar van 240x240 cm, welke u vindt bij de optionele accessoires. Geschikte lampen zijn o.a. de fresnellampen, halogeenlampen, BL-30TD en grote flexibele ledpanelen. Met behulp van de optionele Klem en statieven is het mogelijk, het geheel te gebruiken zoals op de voorbeeldfoto's.

Levering:

  • 1x Frame
  • 1x Diffuusdoek
  • 1x Grid

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 6 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 925,00


Artikelnummer:Help293730
Merk:HelpFalcon Eyes
Afmetingen (cm):Help360x360

Als één van de grootste spelers in Europa op gebied van verlichting voor foto en video mag FALCON EYES absoluut niet ontbreken. Met een compleet assortiment LED-verlichting, studioflitsers en accessoires biedt Falcon Eyes alles om uw professionele studio compleet te maken. Het brede assortiment omvat bijvoorbeeld vele verschillende LED-lampen: van krachtige softlampen tot flexibele LED-panelen en van low-budget ringlampen tot professionele RGB-panelen. Maar ook voor flitsverlichting, achtergrondpapier, softboxen en statieven heeft Falcon Eyes voor u de oplossing. 
Falcon Eyes

 

 

 

 

 FALCON EYES in het kort: 

• Compleet assortiment producten om uw (professionele) studio in te richten
• Moderne lijn LED-verlichting: bi-color, RGB, thema-effecten en te bedienen met smartphone
• Geschikt voor foto- en videoregistraties in uw studio én op locatie
• Wij verkopen Falcon Eyes al meer dan 25 jaar
• Op artikelen van Falcon Eyes bieden wij 2 jaar garantie