Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Vortex Richtkijker Razor HD GEN III 6-36x56 FFP, EBR-7D MOA
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Vortex Richtkijker Razor HD GEN III 6-36x56 FFP, EBR-7D MOA

Met de Razor HD Gen III 6-36x56 FFP EBR-7D heeft u het beste te pakken voor de lange afstand. De complexiteit van tactische situaties op deze afstand kan zelfs de beste schutters tot het uiterste drijven. Als die intensiteit uw schietervaring bepaalt, biedt de Razor® Gen III 6-36x56 FFP het precisie-instrument die u nodig hebt om snel en besluitvaardig te handelen. Gebouwd rond de perfecte balans tussen vergroting en gezichtsveld, krijgt u een optisch systeem met de resolutie en het contrast waardoor het mogelijk is om verre doelen duidelijk in het vizier te identificeren.

Om het absolute maximum uit het FFP dradenkruis te halen, biedt de EBR-7D een zuiver zichtbeeld terwijl het toch voldoende windvastheid en richtinformatie biedt. Het L-Tec+™ Zero Stop System met micro-instelling zorgt voor een snelle terugkeer naar een ultrasnel, fijn afgesteld nulpunt. 

De robuuste constructie welke vervaardigd is uit één stuk vliegtuigaluminium in combinatie met de Vortex Armortek coating maken de Vortex Razor HD GEN III uiterst robuust en krasbestendig. De Razor HD Gen III is de tactische lange afstand oplossing voor in het veld, waar u lang op heeft gewacht.

Toepassing Razor HD GEN III 6-36x56 FFP EBR-7D:

De Razor Gen III 6-36x56 FFP biedt een geweldige balans tussen vergroting en gezichtsveld met een uitstekende optische resolutie en contrast. Samen met de volledig opnieuw ontworpen turret beschikt hij over de L-Tec+™ Zero Stop die het instellen van het nulpunt snel en eenvoudig maakt. De Razor Gen III 6-36x56 FFP beschikt met de EBR-7D over een nieuw, speciaal ontworpen dradenkruis dat de gebruiker een voorsprong geeft op de concurrentie zonder compromissen.

Eigenschappen van het optiek:

 • HD Optical System; Geoptimaliseerd met geselecteerde glaselementen voor een uitzonderlijke resolutie, minder chromatische aberratie en een uitstekende kleurechtheid, rand-tot-rand scherpte en lichttransmissie.
 • XR™ Plus Lens Coatings; Ultimate anti reflecterende coatings op alle luchtglasoppervlakken bieden maximale lichttransmissie voor maximale helderheid en de beste prestaties bij weinig licht.
 • ArmorTek®; Ultraharde, krasbestendige coating beschermt buitenlenzen tegen krassen, olie en vuil.

Eigenschappen van de buis:

 • Ø 34mm en uit één stuk aluminium ontworpen, zorgt voor een licht, sterk en waterdicht ontwerp.
 • O-ringafdichtingen voorkomen dat vocht, stof en vuil binnendringen voor betrouwbare prestaties in alle omgevingen.
 • Waterdicht - IPX7; Ontworpen om te voldoen aan de IPX7-normen voor waterdichtheid.
 • Mistvrij; Argon-gasvulling voorkomt interne nevelvorming over een groot temperatuurbereik.
 • Schokbestendig; De robuuste constructie is bestand tegen terugslag en stoten.
 • Hard geanodiseerde Stealth Shadow afwerking; Zeer duurzame anodisatie zorgt voor een mat oppervlak met een lage glans en helpt de positie van de schutter te camoufleren.

Eigenschappen van het dradenkruis:

 • First Focal Plane, FFP dradenkruis blijft in verhouding tot het ingezoomde beeld. Past zich dus aan de vergroting aan.
 • Glas-Etched Reticle, maakt een ingewikkeld dradenkruisontwerp mogelijk. Wordt beschermd tussen twee lagen glas voor optimale duurzaamheid en betrouwbaarheid.
 • Daglichtheldere verlichting; helpt bij een snellere doelbewustwording bij helder daglicht.

EBR-7D MOA Dradenkruis

 • Het EBR-7D MOA First Focal Plane dradenkruis met eerste brandvlak is ontworpen om het schieten op lange afstand en de richtmogelijkheden te maximaliseren, en kan gebruikt worden voor het effectief bepalen van afstanden, richtafstanden, windcorrecties, en bewegende doelaanwijzingen. Ultra-precisie laser etsen op het glazen dradenkruis verzekert dat MRAD specificaties binnen de kleinst mogelijke toleranties worden gehouden.
  De middenstip en het fijne dradenkruis op het EBR-7D MOA dradenkruis werden zorgvuldig gekozen om een optimale balans te bieden tussen nauwkeurig richten en zichtbaarheid bij weinig licht. Inclusief windcorrectie en hoogteregeling in de onderste helft van het dradenkruis.

Ongelimiteerde Levenslange VIP garantie

VIP staat voor een Very Important Promise (bijzonder belangrijke belofte) aan u, onze klant. Wij zullen uw Vortex® product repareren in het geval dat het defect raakt. Als we uw product niet kunnen repareren, vervangen we het door een product dat in perfect werkende staat verkeert en in een gelijke of betere fysieke conditie is.
De VIP-garantie dekt geen verlies, diefstal, opzettelijke schade of cosmetische schade die de prestaties van het product niet belemmert.

Levering:

 • 1x Vortex Razor HD Gen III 6-36x56 EBR-7D MOA Dradenkruis
 • 1x Oculair beschermkap
 • 1x Objectief beschermkap
 • 1x 2mm Tool
 • 1x 2.5mm Tool
 • 1x Throw Lever
 • 1x CR2032 Batterij
 • 1x Lensdoek
 • 1x Zonnekap (7,62cm)
 • 1x Handleiding Richtkijker (Engels)
 • 1x Handleiding Dradenkruis (Engels)

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 12 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 3.599,00


Artikelnummer:Help42263601
Merk:HelpVortex
Vergroting:Help6 - 36x
Diameter objectief:Help56 mm
Uittredepupil:Help1,6 (6x) - 9,3 (36x)
Eye relief (oogafstand):Help8,4 cm
Gezichtsveld op 100m:Help7,8 m (6x) - 1,6 m (36x)
Buisdikte:Help34mm
Lenscoating:HelpXR Plus Lens Coating
Lengte buis:Help38,9 cm
Gewicht:Help1279 gram
Kleur:HelpBruin
Montage lengte (mm):Help15,75 cm
Gasgevuld:HelpJa
Montering meegeleverd:HelpNee
Dradenkruis type:HelpFFP EBR-7D MOA
Verlichting Dradenkruis:HelpJa
Instelbaarheid verlichting:Help10 helderheidsniveaus
Dradenkruis kleur:HelpRood
Parallax instelling:Help9,1 m (10 yards) tot oneindig
Max. Breedteverstelling:Help52,5 MOA
Max. Hoogteverstelling:Help120 MOA
Klik-waarde op 100m (in mm):Help1/4 MOA
Focal Plane:HelpFirst Focal Plane (FFP)
Garantie:HelpLevenslang
Bijlage:PDF bestandDownload. razor hd gen iii 6 36x56
Bijlage 2:PDF bestandDownload. ebr 7d moa

Vortex: Verrekijkers, richtkijkers en spottingscopes

De mensen van Vortex zitten al in de optiek sinds 1986. Het is op dit moment één van de weinige bedrijven in deze industrie die nog steeds in bezit is van en gerund wordt door een familie. Alle producten worden volgens strenge specificaties ontworpen en gefabriceerd. Inspectie van de producten en service worden geregeld vanuit het moderne gebouw in Middleton, Wisconsin (USA). Het bedrijf heeft een uitgebreid optisch assortiment voor de vogelarij, schietsport, jacht en boogschieten.

Eén van de zaken die Vortex Optics uniek maakt is de VIP garantie die voor veel van hun producten geldt. VIP staat in deze voor "Very Important Promise". Hierbij doen ze een belofte aan de klant namelijk; "Onvoorwaardelijke levenslange garantie, wat er ook gebeurt, waar het ook gekocht is". 

Direct naar alle producten van Vortex