Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Linkstar Octabox OSB-120LSR Ø120 cm
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Linkstar Octabox OSB-120LSR Ø120 cm

Deze Linkstar achthoekige Softbox (octabox) is gemakkelijk in elkaar te zetten en met behulp van de bajonetaansluiting van de houder, de speedring, op de flitser te plaatsen. Hierdoor zit de flitser diep in de octabox en gaat er weinig licht verloren. De octabox zorgt voor een mooie, zachte uitlichting.

Standaard zit bij deze octabox een Linkstar Speedring, geschikt voor flitsers uit de LL-D, LL, LF en FS series. Standaard zit bij deze Linkstar softbox een S-bajonet adapter ring, die ook geschikt is voor Bowens, StudioKing, Lastolite, Jinbei, Qihe en Aurora. Met behulp van een optionele speedring (zie optionele accessoires) is de octabox onder andere te gebruiken voor Falcon Eyes, Bowens, Broncolor, Elichrom, Hensel en Multiblitz.

Adviespagina: Hoe zet ik een octabox op?

Deze softboxen zijn niet geschikt voor halogeen lampen (zoals de LQ-1000 van Linkstar), vanwege de hoge warmteontwikkeling van deze lampen. Voor zulke type lampen zijn de softboxen uit de Linkstar LQA serie geschikt.

Levering:

  • 1 x Octabox
  • 1 x Linkstar speedring
  • 1 x Extra diffuus doek voor in de box
  • Draagtas

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 14 dagen
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 69,95


Artikelnummer:Help561078
Merk:HelpLinkstar
Type:HelpOctabox
Serie:HelpLL (Linkstar), LF (Linkstar), FS (Linkstar), FF (Linkstar)
Afmetingen (cm):Help120 ø
Maximale lengte:HelpZilver reflecterend
Aansluiting:HelpLinkstar S-bajonet
Opvouwbaar:HelpNee
Verwisselbare adapterring:HelpJa
Diepte:Help38 cm

Professionele studio-equipment voor iedereen!

LinkstarIn enkele jaren heeft Linkstar een grote naamsbekendheid gekregen in Nederland. Dankzij de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, de goede kwaliteit en specificaties die de apparatuur geschikt maken voor professioneel gebruik. Linkstar studio equipment is geschikt voor iedere doelgroep: van beginners tot professionals en bedrijven die hun eigen productfoto's willen maken.

Groot assortiment

Linkstar biedt alles wat de professionele fotograaf in zijn fotostudio nodig heeft, afgezien van een camera en objectief. Daarbij horen dus studioflitsers, reflectieschermen, achtergronden, daglichtlampen, triggersets, opnametafels en nog veel meer.

S-Bajonet

De meeste Linkstar producten hebben een S-type (Bowens) bajonet, waardoor de Linkstar producten zonder adapterring gecombineerd kunnen worden met Bowens en nog vele andere merken die dezelfde aansluiting hebben. Met optionele adapterringen wordt deze compatibliteit nog verder vergroot en past het ook op bijvoorbeeld Hensel, Multiblitz, Elinchrom, Broncolor, Profoto etc. etc.

Direct naar het Linkstar aanbod.