Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf StudioKing Speedlite Camera Flitser Tafel Standaard FB-2
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

StudioKing Speedlite Camera Flitser Tafel Standaard FB-2

De FB-2 van StudioKing is een tafelstandaard voor uw speedliteflitser. Aan de bovenkant bevindt zich een coldshoe, waar vrijwel alle speedliteflitsers op te plaatsen zijn. De pootjes aan de voorzijde zijn extra lang, zodat de FB-2 niet omvalt; zelfs niet bij de wat zwaardere speedliteflitsers. De FB-2 is vervaardigd uit stevig kunststof en tevens voorzien van vier rubberen pootjes voor extra grip.

Toepassing FB-2

Soms wilt u het onderwerp van uw foto vanuit een andere hoek belichten dan de hoek van uw camera. U gebruikt dan een triggerkabel- of set, zodat u de speedliteflitser van uw camera kunt loskoppelen. Door gebruik te maken van deze tafelstandaard kunt u uw speedliteflitser hierbij op vrijwel elke ondergrond plaatsen. Aan de onderzijde bevindt zich tevens een 1/4” female schroefdraad, zodat het ook mogelijk is om uw speedliteflitser op een statief te plaatsen.

Levering:

  • 1x Tafelstandaard voor cameraflitser

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd 55 dagen
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 5,95


Artikelnummer:Help572561
Merk:HelpStudioKing
Afmetingen:Help9,5 x 6,5 x 1 cm
Gewicht:Help16 gram

StudioKing

StudioKing

Koninklijke prijs-/kwaliteitsverhouding in uw fotostudio!

StudioKing is een Nederlands merk met een sterk kernassortiment van populaire producten op het gebied van studiofotografie.

Het merk StudioKing kenmerkt zich door een sterke prijs-/kwaliteitsverhouding en biedt u hoogwaardige fotostudio artikelen voor een lage prijs. Het assortiment wordt samengesteld door Benèl BV, één van de grootste distributeurs op het gebied van fotostudio artikelen in Europa.

Direct naar het StudioKing aanbod.