Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Op de hoogte blijven?

Ontvang per e-mail nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benel ook via: 

    Youtube icon  Instagram

f Nest Monopod WT-1003 H171 cm
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Nest Monopod WT-1003 H171 cm

De WT-1003 van Nest is een multi-inzetbare, lichtgewicht monopod met flip-lock en heeft een maximale hoogte van 1,71m. Het eenbeen-statief bestaat uit vier secties, is erg compact en zorgt voor stabiliteit bij uw opname of observatie. De WT-1003 is voorzien van 1/4" male schroefdraad en heeft een draagvermogen tot 3 kg. Dit betekent in de praktijk dat u er vrijwel iedere foto/videocamera op kunt bevestigen, maar bijvoorbeeld ook optiekproducten (zie optionele accessoires).

De monopod beschikt over een rubberen voetje en een uitsparing die u circa één cm in de grond kunt drukken, speciaal voor instabiele oppervlakken. Het rubberen voetje kunt u in- en uitdraaien. Verder is het statief uitgevoerd met een soft foam handgreep voor een extra hoog comfort. Aan de bovenzijde bevindt zich een polsband zodat u het geheel veilig vast kunt houden. De monopod wordt geleverd in een opbergtasje met rits en draagriem.

Voordelen van een monopod

Het voordeel van een monopod ten aanzien van een "gewoon" statief is dat deze veel compacter is en dus minder ruimte in beslag neemt. Bovendien zet u een monopod eenvoudig en snel op. U houdt de monopod vast met één hand en maakt de camera of kijker vast aan de 1/4" schroefdraadaansluiting aan de bovenzijde. Zo blijft alles dus veilig op zijn plaats en staat het statief stevig rechtop, of het nou op een effen of oneffen ondergrond is. Deze factoren maken de monopod dus erg geschikt voor gebruik op locatie of onderweg.

Toepassing Nest Monopod WT-1003

Een monopod, ook bekend als éénpoot-statief, is een onmisbaar hulpmiddel voor iedere foto- en videograaf. Zo is de WT-1003 bijvoorbeeld geschikt voor iedere gangbare compactcamera, DSLR (spiegelreflex) of videocamera. Zodra u iets ziet dat u vast wil leggen met een camera, heeft u alles dus in no-time opgesteld.

Zoals eerder vermeld is een monopod ook een erg handige accessoire voor gebruik met optiek, zoals verrekijkers en spotting scopes. Als u namelijk optische producten met hogere vergrotingen vanuit uw hand gebruikt, zal het beeld door minimale handbewegingen gaan trillen. Dit voorkomt u met gebruik van een monopod. Omdat dit soort producten eigenlijk altijd in de buitenlucht worden gebruikt, is de kans op een effen ondergrond bijzonder klein. Ook voor deze problemen biedt de Nest WT-1003 uitkomst.

Levering:

  • 1x Nest Monopod WT-1003 (54 - 171 cm) met flip-lock
  • 1x Opbergtas met rits en draagriem
  • 1x Polsband
  • 1x Soft foam handgreep
  • 1x Rubberen voetje met uitsparing

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 28 dagen
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 17,95


Artikelnummer:Help295810
Merk:HelpNest
Type:HelpMonopods
Gebruik:HelpSpiegelreflexcamera, Compactcamera, Spotting scope/Telescoop, Verrekijker, Videocamera
Minimum hoogte (cm):Help54
Maximum hoogte (cm):Help171
Secties:Help4
Draagvermogen (Kg):Help3
Gewicht Statief (Kg):Help0,36
Materiaal:HelpAluminium
Diameter schroefdraad:Help1/4" male
Garantie:Help2 jaar

Met de robuuste statieven van NEST zet u uw kostbare apparatuur veilig en eenvoudig in positie. Het assortiment van Nest omvat statieven en monopods uit het middensegment en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Bijvoorbeeld uitgevoerd met carbon poten, of met vloeistof gedempte kop. De statieven zijn universeel inzetbaar: van uw foto- en videocamera tot LED-verlichting en zelfs optische producten zoals spotting scopes en verrekijkers.

Logo Optisan

 

 

 

 

 

NEST in het kort:

• Robuuste statieven en monopods uit het midden- en instapsegment
• Multi-inzetbaar: voor foto/videocamera’s, studiolampen maar ook voor optische producten
• Geselecteerde modellen voorzien van carbon poten en/of vloeistof gedempte kop
• Accessoires zoals balhoofden, wisselplaten en panoramakoppen zijn ook los leverbaar
• Op artikelen van Nest bieden wij 2 jaar garantie