Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagram

Koffers


Vervoer uw apparatuur veilig, beschermt tegen schokken, vocht en stof! De koffers van Falcon Eyes en Explorer Cases zijn bestand tegen de zwaarste omstandigheden! Ze ideaal voor het vervoeren van bijvoorbeeld foto apparatuur, optische apparatuur, elektronica, militaire apparatuur, etc. Verkrijgbaar in vele uitvoeren!

De Explorer Cases koffer zijn 100% in Italië vervaardigde koffers en worden gezien als de meest innovatieve waterdichte koffers in de markt. De koffers zijn water- en stofdicht en zijn bestendig tegen de zwaarste omstandigheden en schokken. Daarnaast zijn deze koffer gemaakt van een Copolymeer Polypropyleen samenstelling die ze onbreekbaar maakt. Hierdoor zijn ze waterdicht, vochtdicht, stofdicht, bestand tegen chemicalien en bestendig tegen een temperatuur van -33 tot + 90C°. Explorer Cases zijn mét en zonder opvulfoam verkrijgbaar. Daarnaast zijn de meeste Explorer Cases in de kleuren zwart, oranje, groen en zandkleur beschikbaar. Staat uw gewenste Explorer Case of kleur hier niet bij? Neem dan contact op met ons team.

De Falcon Eyes WPC zijn koffers waarin u apparatuur veilig vervoert, beschermt tegen schokken, vocht en stof. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld (compact) camera's, drones, smartphones, foto apparatuur, etc.

Bekijk hieronder ons uitgebreide koffer-assortiment!

 

Weergave: foto lijst regel Sorteren op: Toon:


  • - Prijs -
    • t/m €
  • - Merk -
  • - Kleur -
  • - Extra opties -
  • - Lengte (binnen) -