Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Op de hoogte blijven?

Ontvang per e-mail nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benel ook via: 

    Youtube icon  Instagram

f AGM Fuzion LRF TM35-640 Warmtebeeld/Nachtzicht Fusion Camera
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

AGM Fuzion LRF TM35-640 Warmtebeeld/Nachtzicht Fusion Camera

De FUZION LRF TM35-640 is een fusion-camera uit het topsegment en is voorzien van een 640x512 detector (12µm), een 35mm objectief en een laser rangefinder. Bij fusion wordt thermisch beeld gecombineerd met digitaal nachtzicht, waarmee het Amerikaanse AGM Global Vision een nieuwe dimensie aan warmtebeeld toevoegt. Met deze kijker ziet u voorbij de limieten van de natuur en profiteert u van een kijkafstand tot wel 1,7 kilometer. De camera beschikt onder andere over een Nederlands bedieningsmenu en is zeer toegankelijk in gebruik.

Wat is image fusion precies?

"Image fusion" bevat de nieuwste technologie en zorgt voor een mix van thermisch beeld en zwart/wit optisch nachtzicht-beeld. Terwijl de omgeving in zichtbaar beeld wordt weergegeven in ongekende helderheid, worden de warmste objecten in beeld direct zichtbaar aan de hand van hun warmtebron. Zo kunt u bijvoorbeeld de bomen in het bos met alle detail bekijken, terwijl de contouren van een mens/dier in een opvallende kleur worden gehighlight.

Fusion, warmtebeeld, nachtzicht én optisch beeld

De AGM Fuzion LRF is een echte 4-in-1 camera. Want naast image fusion, kunt u ook één van beide functies uitschakelen. Zo kunt u bijvoorbeeld alleen thermisch beeld gebruiken, om eenvoudig personen of dieren te kunnen detecteren, zonder te worden afgeleid door de rest van de omgeving. In het hoofdmenu kiest u dan voor de functie "detectie" in plaats van "jungle". U kunt kiezen uit vier kleurenpalletten: black hot, white hot, red hot en full-color. Als u de omgeving juist alleen in zichtbaar beeld wilt zien, kunt u ook kiezen om alleen nachtzicht te gebruiken. U kunt deze functie gebruiken in alle situaties waarin er enige vorm van restlicht aanwezig is. Denk aan sterrenlicht, een heldere hemel of lantaarnpalen die op afstand staan. Tot slot kunt u de AGM Fuzion LRF overdag inzetten als digitale camera. 

Features van de kijker

De AGM TM35-640 LRF heeft een 35mm lens. Deze zorgt voor een optische vergroting van 2x die u met een digitale zoom kunt verhogen tot 16x. Door het grote FOV van 12,5 x 10 graden ziet u een groot deel van de omgeving. Het beeld wordt in real-time (50hz) geprojecteerd op een haarscherp 0.39" OLED-display met een 1024x768 resolutie. Deze kunt u qua helderheid en contrast instellen. Met behulp van de manuele focus kunt u de omgeving altijd naar eigen voorkeur scherpstellen. De CMOS-sensor, welke zorgt voor het optische beeld, is in staat om te kunnen "zien" op een golflengte van 400 tot 1000nm. Hierdoor hebt u ook in donkere situaties helder beeld.

Alles dat u ziet kunt u vastleggen in foto's en video's. Deze worden opgeslagen op het interne 16GB geheugen. Ook kunt u de kijker met Wi-fi verbinden. Hierdoor kunt u via uw smartphone/tablet live meekijken, de camera op afstand bedienen en op afstand opnames maken. Dit kan bijvoorbeeld met de gratis T-Vision app, die beschikbaar is voor zowel Android als iOS.

Specificaties van de laser

Met behulp van de ingebouwde laser-rangefinder kunt u afstanden meten tot dieren, mensen en objecten. De afstand tot het doel waar u op focust wordt op de display weergegeven. De laserstraal heeft een bereik tot wel 600m en een nauwkeurigheid van circa 1m. De laser heeft een golflengte van 905nm, is ingedeeld in de Laser Safety Class 1 en is daarmee eye-safe. Dit is de hoogste veiligheidsklasse, maar desondanks is het nog steeds niet aan te raden om in de bron of straal te kijken.

Fysieke kenmerken

Aan de rechterzijde van de behuizing bevindt zich een comfortabele, leren handriem. Zo houdt u de kijker altijd veilig vast. De stroomvoorziening vindt plaats met behulp van één 18650-batterij (twee oplaadbare batterijen en een lader zijn standaard inbegrepen). Deze zorgt voor een gebruiksduur van maar liefst vijf uur, die u kunt verlengen door de stand-by modus te gebruiken. Ook kunt u een externe energiebron aansluiten zoals een powerbank of continuvoeding. De camera is gemakkelijk mee te nemen dankzij haar lichte gewicht en compacte omvang. Door de IP67-certificering presteert het apparaat ook optimaal in zware weersomstandigheden en uitdagende omgevingen.

Toepassing AGM Fuzion TM35-640 LRF

De TM35-640 LRF is het top-model uit de AGM Fuzion-serie. Zo biedt de kijker u het maximale op gebied van helderheid, kwaliteit, kijkafstand en gezichtsveld, en kunt u van de laser-afstandsmeter gebruikmaken. De dual-camera kan snel verborgen mensen en dieren opsporen, zelfs onder extreme omstandigheden zoals complete duisternis, mist, regen, sneeuw etc. Omdat de kijker over een rangefinder beschikt is de Fuzion LRF uiterst geschikt voor gebruik tijdens de jacht, beveiliging, tactical toepassingen en natuurobservaties. Door een combinatie van thermisch beeld en nachtzicht ziet u de omgeving realistischer en is deze dus makkelijker te begrijpen. Zo ziet u veel meer details en veel beter diepte ten opzichte van een traditionele warmtebeeldcamera. Deze kijker kan gebruikt worden door de professional als ook de veeleisende liefhebber.

Levering:

  • 1x AGM FUZION TM35-640 Warmtebeeld/Nachtzicht Fusion Camera
  • 1x Geïntegreerde laser-rangefinder (eye-safe)
  • 1x USB-A naar USB-C kabel
  • 1x USB-A naar micro-USB kabel
  • 2x 18650 batterij (oplaadbaar)
  • 1x Batterijlader
  • 1x Netstroomadapter
  • 1x Lensdoek
  • 1x Full-color verpakking

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 5 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 2.999,00


Artikelnummer:Help121221
Merk:HelpAGM
Detector:HelpDigitale nachtkijker, Fusion camera
Display-kwaliteit:Help0.39" OLED (1024x768)
Lensdiameter:Help35mm
Observatiemodi:HelpFusion, Alleen warmtebeeld, Alleen nachtzicht, Scouting, Hot Track modus
Type beeldfocus:HelpManuele Focus
Detectiebereik:HelpMedium-range (max. 1.000m), Long-range (max. 1.500m), Ultra long-range (> 1.500m)
Toepassing:HelpBeveiliging, Hulpdiensten, Jacht, Natuurobservaties, Politie / Defensie, Privé-gebruik (algemeen)
Geheugencapaciteit:Help16GB intern geheugen
Refresh Rate:Help50 Hz
Opnamefunctie:HelpJa (op de camera zelf), Ja (via externe app)
Vergroting:Help2x tot 16x
Dioptrie instelling:HelpJa
Gewicht:Help520 gram
Afmetingen:Help168 x 87 x 74 mm
Type aansluitingen:HelpStatiefaansluiting (1/4" schroefdraad)
Stroomvoorziening:Help1x 18650 batterij (inbegrepen)
Werktemperatuur:Help-20°C tot 55°C
Water- en stootbestendigheid:HelpIP67 (onderdompelbaar) | Bestand tegen een val van 1m op beton
Garantie:Help3 jaar

Het Amerikaanse AGM Global Vision is een steeds grotere en belangrijkere speler op gebied van warmtebeeld en nachtzicht. AGM is bij uitstek hét merk voor tactical toepassingen, de jacht, airsoft, outdoor en iedere veeleisende liefhebber. Het assortiment strekt zich uit van handheld warmtebeeldcamera’s en restlichtversterkers tot thermische richtkijkers en voorzetkijkers. AGM produceert robuuste producten uit het midden- en absolute topsegment en kan zich moeiteloos meten met andere bekende namen uit de markt.

AGM GLOBAL VISION in het kort:

• Compleet gamma warmtebeeldcamera’s en thermische richtkijkers uit het midden- en topsegment
• High-end restlichtversterkers met Photonis Commercial en ECHO beeldbuizen
• Innovatieve fusion-camera’s die thermisch beeld met nachtzicht kunnen combineren
• Bij uitstek geschikt voor jacht, airsoft, tactical, outdoor en natuurobservaties
• Op artikelen van AGM bieden wij 3 jaar garantie

Klik op de links en ga direct naar alle thermische kijkers en nachtzichtkijkers van AGM Global Vision.