Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Op de hoogte blijven?

Ontvang per e-mail nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benel ook via: 

    Youtube icon  Instagram

f AGM Fuzion TM25-384 Warmtebeeld/Nachtzicht Fusion Camera
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

AGM Fuzion TM25-384 Warmtebeeld/Nachtzicht Fusion Camera

De FUZION TM25-384 van het Amerikaanse AGM Global Vision voegt een nieuwe dimensie toe aan warmtebeeld: fusion. Bij fusion wordt thermisch beeld gemixt met digitaal nachtzicht. De Fuzion TM25-384 heeft een hoogwaardige 384x288 VOx detector (12µm), een "ultra-low light" CMOS-sensor en een 25mm objectief. Hiermee heeft u een kijkafstand tot wel 1,2 kilometer. De camera beschikt onder andere over een Nederlands bedieningsmenu en is zeer toegankelijk in gebruik. 

Wat is image fusion precies?

"Image fusion" bevat de nieuwste technologie en zorgt voor een mix van thermisch beeld en zwart/wit optisch nachtzicht-beeld. Terwijl de omgeving in zichtbaar beeld wordt weergegeven in ongekende helderheid, worden de warmste objecten in beeld direct zichtbaar aan de hand van hun warmtebron. Zo kunt u bijvoorbeeld de bomen in het bos met alle detail bekijken, terwijl de contouren van een mens/dier in een opvallende kleur worden gehighlight.

Fusion, warmtebeeld, nachtzicht én optisch beeld

De AGM Fuzion is een echte 4-in-1 camera. Want naast image fusion, kunt u ook één van beide functies uitschakelen. Zo kunt u bijvoorbeeld alleen thermisch beeld gebruiken, om eenvoudig personen of dieren te kunnen detecteren, zonder te worden afgeleid door de rest van de omgeving. In het hoofdmenu kiest u dan voor de functie "detectie" in plaats van "jungle". U kunt kiezen uit vier kleurenpalletten: black hot, white hot, red hot en full-color. Als u de omgeving juist alleen in zichtbaar beeld wilt zien, kunt u ook kiezen om alleen nachtzicht te gebruiken. U kunt deze functie gebruiken in alle situaties waarin er enige vorm van restlicht aanwezig is. Denk aan sterrenlicht, een heldere hemel of lantaarnpalen die op afstand staan. Tot slot kunt u de AGM Fuzion overdag inzetten als digitale camera. 

Features van de kijker

De AGM TM25-384 heeft een lensdiameter van 25mm. Deze zorgt voor een optische vergroting van 2,5x die u met een digitale zoom kunt verhogen tot 20x. Met een gezichtsveld van 10,5 x 8 graden ziet u een groot deel van de omgeving. Het beeld wordt in real-time (50hz) weergegeven op een haarscherp 0.39" OLED-display met een 1024x768 resolutie. Deze kunt u qua contrast en helderheid instellen. De CMOS-sensor, welke zorgt voor het optische beeld, is in staat om te kunnen "zien" op een golflengte van 400 tot 1000nm. Hierdoor hebt u ook in donkere situaties helder beeld.

Alles dat u ziet kunt u vastleggen in foto's en video's. Deze worden opgeslagen op het interne 16GB geheugen. Ook kunt u de kijker met Wi-fi verbinden, waardoor u live kunt meekijken via uw telefoon of tablet en de fusion-camera op afstand kunt bedienen. Dit kan bijvoorbeeld met de gratis T-Vision app, die beschikbaar is voor zowel Android als iOS.

Fysieke kenmerken

Aan de rechterzijde van de behuizing bevindt zich een comfortabele, leren handriem. Zo houdt u de kijker altijd veilig vast. Het apparaat wordt van stroom voorzien middels de meegeleverde oplaadbare 18650-batterij. Deze zorgt voor een gebruiksduur van maar liefst vijf uur welke u kunt verlengen door de auto-shutdown modus te gebruiken. Ook kunt u een externe energiebron aansluiten zoals een powerbank of continuvoeding. De camera is gemakkelijk mee te nemen dankzij haar lichte gewicht en compacte omvang. Door de IP67-certificering presteert het apparaat ook optimaal in zware weersomstandigheden en uitdagende omgevingen.

Toepassing AGM Fuzion TM25-384

De FUZION TM25-384 is het eerste model uit de serie Fusion-camera's. Met een combinatie van thermisch beeld en nachtzicht ziet u de omgeving realistischer en is deze dus makkelijker te begrijpen. Zo ziet u veel meer details en veel beter diepte ten opzichte van een traditionele warmtebeeldcamera. De dual-camera kan snel verborgen mensen en dieren opsporen, zelfs onder extreme omstandigheden zoals complete duisternis, mist, regen, sneeuw enzovoort. Daarom kan de Fuzion TM25-384 op brede schaal worden toegepast, bijvoorbeeld tijdens natuurobservaties (denk aan het tellen of bestuderen van dieren). Maar ook voor de jacht, scheepvaart, beveiliging en iedere vorm van privé-gebruik is het een zeer geschikt hulpmiddel.

Levering:

  • 1x AGM FUZION TM25-384 Warmtebeeld/Nachtzicht Fusion Camera
  • 1x USB-A naar USB-C kabel
  • 1x USB-A naar micro-USB kabel
  • 2x 18650 batterij (oplaadbaar)
  • 1x Batterijlader
  • 1x Netstroomadapter
  • 1x Lensdoek
  • 1x Full-color verpakking

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 5 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 2.299,00


Artikelnummer:Help121220
Merk:HelpAGM
Display-kwaliteit:Help0.39" OLED (1024x768)
Lensdiameter:Help25mm
Observatiemodi:HelpFusion, Alleen warmtebeeld, Alleen nachtzicht, Scouting, Hot Track modus
Type beeldfocus:HelpManuele Focus
Detectiebereik:HelpShort-range (max. 500m), Medium-range (max. 1.000m), Long-range (max. 1.500m)
Toepassing:HelpJacht, Natuurobservaties, Privé-gebruik (algemeen)
Geheugencapaciteit:Help16GB intern geheugen
Refresh Rate:Help50 Hz
Opnamefunctie:HelpJa (op de camera zelf), Ja (via externe app)
Vergroting:Help2,5x tot 20x
Dioptrie instelling:HelpJa
Gewicht:Help470 gram
Afmetingen:Help161 x 87 x 51 mm
Type aansluitingen:HelpStatiefaansluiting (1/4" schroefdraad)
Stroomvoorziening:Help1x 18650 batterij (inbegrepen)
Werktemperatuur:Help-20°C tot 55°C
Water- en stootbestendigheid:HelpIP67 (onderdompelbaar) | Bestand tegen een val van 1m op beton
Garantie:Help3 jaar

Het Amerikaanse AGM Global Vision is een steeds grotere en belangrijkere speler op gebied van warmtebeeld en nachtzicht. AGM is bij uitstek hét merk voor tactical toepassingen, de jacht, airsoft, outdoor en iedere veeleisende liefhebber. Het assortiment strekt zich uit van handheld warmtebeeldcamera’s en restlichtversterkers tot thermische richtkijkers en voorzetkijkers. AGM produceert robuuste producten uit het midden- en absolute topsegment en kan zich moeiteloos meten met andere bekende namen uit de markt.

AGM GLOBAL VISION in het kort:

• Compleet gamma warmtebeeldcamera’s en thermische richtkijkers uit het midden- en topsegment
• High-end restlichtversterkers met Photonis Commercial en ECHO beeldbuizen
• Innovatieve fusion-camera’s die thermisch beeld met nachtzicht kunnen combineren
• Bij uitstek geschikt voor jacht, airsoft, tactical, outdoor en natuurobservaties
• Op artikelen van AGM bieden wij 3 jaar garantie

Klik op de links en ga direct naar alle thermische kijkers en nachtzichtkijkers van AGM Global Vision.