Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Op de hoogte blijven?

Ontvang per e-mail nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benel ook via: 

    Youtube icon  Instagram

NIEUW
f AGM Fuzion TM50-640 Warmtebeeld/Nachtzicht Fusion Camera met Laser Rangefinder
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

AGM Fuzion TM50-640 Warmtebeeld/Nachtzicht Fusion Camera met Laser Rangefinder

De FUZION LRF TM50-640 is een fusion-camera uit het topsegment en is voorzien van een 640x512 detector (12µm), een 50mm objectief en een laser rangefinder. Bij fusion wordt thermisch beeld gecombineerd met digitaal nachtzicht, waarmee het Amerikaanse AGM Global Vision een nieuwe dimensie aan warmtebeeld toevoegt. Met deze kijker zie je voorbij de limieten van de natuur en profiteer je van een kijkafstand tot wel 1,5 kilometer. De camera beschikt onder andere over een Nederlands bedieningsmenu en is zeer toegankelijk in gebruik.

Wat is image fusion precies?

"Image fusion" bevat de nieuwste technologie en zorgt voor een mix van thermisch beeld en zwart/wit optisch nachtzicht-beeld. Terwijl de omgeving in zichtbaar beeld wordt weergegeven in ongekende helderheid, worden de warmste objecten in beeld direct zichtbaar aan de hand van hun warmtebron. Zo kan je bijvoorbeeld de bomen in het bos met alle detail bekijken, terwijl de contouren van een mens/dier in een opvallende kleur worden gehighlight.

Fusion, warmtebeeld, nachtzicht én optisch beeld

De AGM Fuzion LRF is een echte 4-in-1 camera. Want naast image fusion, is het ook mogelijk één van beide functies uit te schakelen. Zo kan je bijvoorbeeld alleen thermisch beeld gebruiken, om eenvoudig personen of dieren te kunnen detecteren, zonder te worden afgeleid door de rest van de omgeving. In het hoofdmenu kies je dan voor de functie "detectie" in plaats van "jungle". Je kan kiezen uit vier kleurenpalletten: black hot, white hot, red hot en full-color. Als je de omgeving juist alleen in zichtbaar beeld wilt zien, kan je ook kiezen om alleen nachtzicht te gebruiken. Het is mogelijk deze functie te gebruiken in alle situaties waarin er enige vorm van restlicht aanwezig is. Denk aan sterrenlicht, een heldere hemel of lantaarnpalen die op afstand staan. Tot slot kan je de AGM Fuzion LRF overdag inzetten als digitale camera. 

Features van de kijker

De AGM TM50-640 LRF heeft een 50mm lens. Deze zorgt voor een optische vergroting van 3x die je met een digitale zoom kunt verhogen tot 24x. Door het grote FOV van 8,8 x 7,0 graden zie je een groot deel van de omgeving. Het beeld wordt in real-time (50Hz) geprojecteerd op een haarscherp 0.39" OLED-display met een 1024x768 resolutie. Deze is qua helderheid en contrast instelbaar. Met behulp van de manuele focus is het mogelijk de omgeving altijd naar eigen voorkeur scherp te stellen. De CMOS-sensor, welke zorgt voor het optische beeld, is in staat om te kunnen "zien" op een golflengte van 400 tot 1000nm. Hierdoor heb je ook in donkere situaties een helder/duidelijk beeld.

Alles wat je ziet kan ook vastgelegd worden in foto's en video's. Deze worden opgeslagen op het interne 16GB geheugen. Ook kan je de kijker met Wi-fi verbinden. Hierdoor kan je via de smartphone/tablet live meekijken, de camera op afstand bedienen en op afstand opnames maken. Dit kan bijvoorbeeld met de gratis T-Vision app, die beschikbaar is voor zowel Android als iOS.

Specificaties van de laser

Met behulp van de ingebouwde laser-rangefinder is het mogelijk afstanden te meten tot dieren, mensen en objecten. De afstand tot het doel waar je op focust wordt op de display weergegeven. De laserstraal heeft een bereik tot wel 600m en een nauwkeurigheid van circa 1m. De laser heeft een golflengte van 905nm, is ingedeeld in de Laser Safety Class 1 en is daarmee eye-safe. Dit is de hoogste veiligheidsklasse, maar desondanks is het nog steeds niet aan te raden om in de bron of straal te kijken.

Fysieke kenmerken

Aan de rechterzijde van de behuizing bevindt zich een comfortabele, leren handriem. De stroomvoorziening vindt plaats met behulp van één 18650-batterij (twee oplaadbare batterijen en een lader zijn standaard inbegrepen). Deze zorgt voor een gebruiksduur van maar liefst vijf uur, die je kan verlengen door de stand-by modus te gebruiken. Ook is het mogelijk de kijker op een externe energiebron aan te sluiten zoals een powerbank of continuvoeding. De camera is gemakkelijk mee te nemen dankzij haar lichte gewicht en compacte omvang. Door de IP67-certificering presteert het apparaat ook optimaal in zware weersomstandigheden en uitdagende omgevingen.

Toepassing AGM Fuzion TM50-640 LRF

De TM50-640 LRF is een top-model uit de AGM Fuzion-serie. Zo biedt de kijker het maximale op gebied van helderheid, kwaliteit, kijkafstand en gezichtsveld, en beschikt de kijker over een laser-afstandsmeter. De dual-camera kan snel verborgen mensen en dieren opsporen, zelfs onder extreme omstandigheden zoals complete duisternis, mist, regen, sneeuw etc. Omdat de kijker over een rangefinder beschikt is de Fuzion LRF uiterst geschikt voor gebruik tijdens de jacht, beveiliging, tactical toepassingen en natuurobservaties. Door een combinatie van thermisch beeld en nachtzicht zie je de omgeving realistischer en is deze dus makkelijker te begrijpen. Zo zie je veel meer details en veel beter diepte ten opzichte van een traditionele warmtebeeldcamera. Deze kijker kan gebruikt worden door de professional als ook de veeleisende liefhebber.

Levering:

  • 1x AGM FUZION TM50-640 Warmtebeeld/Nachtzicht Fusion Camera
  • 1x Geïntegreerde laser-rangefinder (eye-safe)
  • 1x USB-A naar USB-C kabel
  • 2x 18650 batterij (oplaadbaar)
  • 1x Batterijlader
  • 1x Netstroomadapter
  • 1x Lensdoek
  • 1x Full-color verpakking

Dit artikel wordt op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd.
Neem contact op voor de levertijd.

Verkoopprijs incl. BTW: € 3.499,00


Artikelnummer:Help121225
Merk:HelpAGM
Type:HelpMonoculair (voor 1 oog)
Detector:Help640x512 VOx (12µm)
Display-kwaliteit:Help1024x768 OLED
Observatiemodi:HelpFusion, Alleen warmtebeeld, Alleen nachtzicht, Picture-in-Picture (PiP)
Detectiebereik:HelpUltra long-range (> 1.500m)
Toepassing:HelpBeveiliging, Hulpdiensten, Jacht, Natuurobservaties, Politie / Defensie, Privé-gebruik (algemeen)
Overige functionaliteiten:HelpWi-Fi, Picture-in-Picture, Laser-afstandsmeter
Kleurpaletten:HelpWhite Hot, Black Hot, Fusion, Red Hot
Geheugencapaciteit:Help16GB intern geheugen
Refresh Rate:Help50 Hz
Opnamefunctie:HelpJa (op de camera zelf)
Vergroting:Help3 tot 24x
Gewicht:Help548 gram
Afmetingen:Help184 × 87 × 74 mm
Type aansluitingen:HelpStatiefaansluiting (1/4" schroefdraad), USB-C
Stroomvoorziening:Help1x 18650 batterij (inbegrepen)
Werktemperatuur:Help-20 tot +55 graden Celsius
Water- en stootbestendigheid:HelpIP67 (onderdompelbaar) | Bestand tegen een val van 1m op beton
Garantie:Help3 jaar

Het Amerikaanse AGM Global Vision is een steeds grotere en belangrijkere speler op gebied van warmtebeeld en nachtzicht. AGM is bij uitstek hét merk voor tactical toepassingen, de jacht, airsoft, outdoor en iedere veeleisende liefhebber. Het assortiment strekt zich uit van handheld warmtebeeldcamera’s en restlichtversterkers tot thermische richtkijkers en voorzetkijkers. AGM produceert robuuste producten uit het midden- en absolute topsegment en kan zich moeiteloos meten met andere bekende namen uit de markt.

AGM GLOBAL VISION in het kort:

• Compleet gamma warmtebeeldcamera’s en thermische richtkijkers uit het midden- en topsegment
• High-end restlichtversterkers met Photonis Commercial en ECHO beeldbuizen
• Innovatieve fusion-camera’s die thermisch beeld met nachtzicht kunnen combineren
• Bij uitstek geschikt voor jacht, airsoft, tactical, outdoor en natuurobservaties
• Op artikelen van AGM bieden wij 3 jaar garantie

Klik op de links en ga direct naar alle thermische kijkers en nachtzichtkijkers van AGM Global Vision.