Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf FLIR ONE PRO Warmtebeeldcamera voor iOS
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

FLIR ONE PRO Warmtebeeldcamera voor iOS

De FLIR ONE PRO voor iOS verandert uw iPhone of iPad in een warmtebeeldcamera. De camera helpt u om onzichtbare problemen eenvoudig in beeld te brengen. Met een detectorresolutie van 160x120 pixels is deze derde generatie FLIR One Pro dé ultieme warmtebeeldcamera 'to go', zowel zakelijk als privé.

MSX-technologie
Het beeld dat wordt weergegeven is een combinatie van warmtebeeld en een visuele camera. De FLIR MSX-techniek is een mengsel van dit zichtbare beeld met het thermische beeld. Hierdoor ziet u scherpe, makkelijk te onderscheiden beelden. Met behulp van de MSX-slider kunt u zelf de balans van zichtbaar beeld en warmtebeeld instellen. U kunt beiden ook geheel uitschakelen.

Meten en visualiseren
Binnen het weergegeven beeld kunt u 3 spots gebruiken en verplaatsen, waarmee u temperaturen kunt vaststellen. Deze kunt u op uw smartphone instellen. Om warmteverschillen zo begrijpelijk mogelijk weer te geven biedt de FLIR One Pro negen verschillende kleurenpalletten. Zo kunt u onder andere het Grey-pallette gebruiken voor het hoogste contrast, de 'Hottest' modus om alleen het warmste object te highlighten of juist 'Rainbow' om het hele kleurenspectrum van koudste tot warmste object te kunnen zien.

Bediening met uw smartphone
Zodra u over de gratis FLIR ONE app beschikt - gratis te downloaden in de AppStore - kunt u de warmtebeeldcamera gemakkelijk bedienen en opnames maken. U kunt de FLIR One Pro voor iOS gebruiken vanaf iPhone 6 en nieuwer, maar bijvoorbeeld ook met een iPad en iPad Mini. De warmtebeeldcamera beschikt zelf over een interne accu, waarmee het dus niet de batterij van uw smartphone of tablet zal leegmaken.

Toepassing FLIR ONE PRO voor iOS

De FLIR ONE PRO is toegankelijk analysegereedschap voor het in beeld brengen van allerlei warmteproblemen en is uitermate geschikt voor zowel eigen als zakelijk gebruik. Denk bijvoorbeeld aan een makelaar, technische dienst, adviesbureau of beveiliging. U kunt de warmtebeeldcamera gebruiken voor bijvoorbeeld het detecteren van tocht- en vochtlekken, oververhitting of voor controle van HVAC-systemen (verwarming, ventilatie, airconditioning). Ook blijven achtergebleven handafdrukken bijvoorbeeld lang zichtbaar met de camera. Naast deze toepassingen kunt u het apparaat bijvoorbeeld ook inzetten om uw huisdieren in het donker terug te kunnen vinden.

U kunt het apparaat zorgeloos gebruiken, want deze is IP54 gecertificeerd. Dit betekent dat het bestand is tegen een val van 2 meter hoogte, stofdicht is en ook een plensbui kan verdragen. 

De FLIR One Pro voor iOS is een clip-on, dus alleen te gebruiken in combinatie met een smartphone/tablet met iOS besturingssysteem en Lightning-connector. De FLIR One Pro is ook beschikbaar voor Android smartphones met USB-C of micro-USB aansluiting (zie optionele accessoires).

Overige features

• Thermische gevoeligheid: 70mK
• Meetnauwkeurigheid: 3°C of 5%
• Temperatuur-meetbereik: -20°C tot 400°C (of -4°F tot 752°F)
• Visuele cameraresolutie: 1440 x 1080 pixels
• Voorzien van interne accu, dus neemt geen stroom van uw smartphone/tablet
• Gebruiksduur > 1 uur. Laadtijd: ca. 40 minuten

Levering:

  • 1x FLIR ONE PRO Warmtebeeldcamera voor iOS
  • 1x USB-laadkabel
  • 1x Beschermhoesje
  • 1x Snelstartgids
  • 1x Full-color verpakking

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 3 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 529,00


Artikelnummer:Help13431950
Merk:HelpFLIR
Type:HelpSmartphone clip-on
Detector:Help160x120 VOx (17µm)
Type beeldfocus:HelpFixed Focus
Toepassing:HelpPrivé-gebruik (algemeen), Thermografie / Gebouwinspectie
Overige functionaliteiten:HelpWi-Fi, MSX, Visuele camera
Kleurpaletten:HelpRainbow, Iron, Arctic, Grey, Hottest, Coldest, Wheel
Refresh Rate:Help9 Hz
Gewicht:Help36 gram
Afmetingen:Help67 x 34 x 14mm
Type aansluitingen:HelpLightning (iOS)
Stroomvoorziening:HelpInterne Li-Ion accu (laadkabel inbegrepen)
Werktemperatuur:Help0 tot 35 graden Celsius (dit is niet het meetbereik)
Water- en stootbestendigheid:HelpIP54 (bestand tegen een val van 2m)
Garantie:Help2 jaar

Als grootste en bekendste naam op gebied van warmtebeeld- en infraroodcamera’s mag het Amerikaanse FLIR niet ontbreken. Met robuuste camera’s uit het high-end segment biedt FLIR alles voor de professional en veeleisende gebruiker. Zo profiteert u met de FLIR Scion-serie van een zeer groot gezichtsveld, cruciaal voor natuuronderzoek en outdoor-activiteiten. En met de FLIR Breach heeft u juist de kleinste warmtebeeldcamera in de markt. Met de juiste accessoires van FLIR kunt u zelfs uw eigen smartphone veranderen in een thermische camera!

 

 

 

 
 

FLIR in het kort:

• Het bekendste merk op gebied van warmtebeeldcamera’s wereldwijd
• Immens populair voor outdoor en natuuronderzoek
• Robuuste camera’s met uitzonderlijk groot gezichtsveld
• Niet alleen handheld camera’s, maar ook smartphone-accessoires
• Op artikelen van FLIR bieden wij 3 jaar garantie (10 jaar op de detector) 

Bekijk hier alle warmtebeeldcamera's van FLIR.