Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagram

10 redenen om te kopen bij Benèl BV:

Groot assortiment

  Met meer dan 4000 artikelen op het gebied van fotografie, videografie en optiek (verrekijkers, nachtzichtkijkers, spotting scopes etc.) mag Benèl zich een van de grootste leveranciers van Europa noemen.
 

 

Gratis advies

  Benèl is voor iedereen een betrouwbare en toegankelijke handelspartner voor een langdurige (zakelijke) relatie. Daartoe investeert zij voortdurend in haarzelf, de producten en de logistiek, zonder een scherpe prijs en maatschappelijke betrokkenheid uit het oog te verliezen. Het team van Benèl is enthousiast, deskundig en te allen tijde bereid om u te adviseren en te informeren.
Benèl is dagelijks te bereiken via: +31 528-234828

Lage verzendkosten

  Benèl hanteert scherpe tarieven voor verzending in binnen en buitenland en levert binnen Nederland gratis bij bestellingen boven €50,- (ex btw). Bij kleinere bestellingen betaalt u slechts €5,- (ex btw) per bestelling. Leveringen naar België en Duitsland zijn ook veelal verzendkostenvrij.
Klik hier voor een uitgebreid overzicht van de verzendkosten.
 

Levering uit voorraad

 Verzendkosten Benèl garandeert snelle leveringen. Het magazijn van Benèl heeft een uitlevercapaciteit van maar liefst 98%!
Uitzondering op de te leveren goederen zijn artikelen die speciaal besteld moeten worden.
 

 

Eigen reparatiedienst

 Reparatie Icon

Heeft u een defect product, een verkeerd artikel ontvangen of een andere onvolkomendheid met een artikel? We helpen u graag verder. Benèl heeft een eigen reparatie afdeling en kan u dus snel en vakkundig van dienst zijn. Raadpleeg eerst de meest voorkomende vragen. Wellicht is de oplossing eenvoudiger dan u denkt!

 

Dropshipment

  U kunt desgewenst artikelen rechtstreeks laten versturen naar uw klant. Uw pakket wordt dan in neutrale verpakking, met daarbij een pakbon met uw eigen bedrijfsnaam erop verzonden. Als u in aanmerking wilt komen voor deze extra service, neemt u dan alstublieft contact met ons op. Meer informatie over de dropshipment mogelijkheid vindt u hier.
 

Showroom

 Dealer Icon

Benèl kan zich voorstellen dat u bij de aanschaf van uw artikelen wellicht eerst een kijkje wilt nemen. U bent van harte welkom in onze showroom! De meer dan 200 m2 showroom, biedt plaats aan de vele artikelen die Benèl levert. De showroom is op werkdagen geopend van 08.00 uur - 16:30 uur.
 

2 jaar garantie

 

Benèl hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar artikelen en geeft 2 jaar garantie op bijna alle producten. Meer details over de garantievoorwaarden kunt u uiteraard terugvinden in onze Algemene Voorwaarden.
 

 

Milieu

  Benèl is voor ondernemers een betrouwbare en toegankelijke handelspartner voor een langdurige zakelijke relatie. Daartoe investeren wij continu in onszelf, de producten en de logistiek, zonder een scherpe prijs en maatschappelijke betrokkenheid uit het oog te verliezen. Benèl hergebruikt dozen en vulmateriaal, factureert digitaal en heeft producten voorzien van WEEE- en RoHs milieucertificaten.
 

Online bestellen / Offline afhalen

  Gemak dient de mens. Daarom biedt Benèl de mogelijkheid om online te bestellen en offline af te halen. 
Wat bedoelen we hier precies mee?
U kunt uw producten online bestellen op de website van Benèl. Tijdens het bestelproces kiest u voor een dealer bij u in de buurt, waar u uw bestelling kunt afhalen en betalen. In overleg kan de bestelling ook rechtstreeks bij u thuis worden bezorgd.
Kijk voor meer informatie op onze dealerpagina.

 

TERUG