Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramNIEUW
f Sionyx Aurora BLACK Extended NVG Kit
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Sionyx Aurora BLACK Extended NVG Kit

De Sionyx Aurora BLACK Extended NVG Kit is een complete nachtkijker-set die speciaal is ontworpen voor de handsfree gebruiker. Hiermee verandert u uw Sionyx Aurora BLACK in zogenaamde night vision goggles. De kit is zeer geschikt als low-cost tactical oplossing en wordt geleverd met vele essentiële accessoires.

Sionyx Aurora BLACK

De Aurora BLACK is een digitale, ultra-low-light nachtkijker die als enige in de markt 's nachts in levendige kleuren kan weergeven. De camera is een geweldig, budgetvriendelijk alternatief voor de veel duurdere analoge restlichtversterkers. De Sionyx Aurora BLACK geeft al een helder beeld bij minimaal omgevingslicht, zoals sterrenlicht, maanlicht of een heldere hemel. Hierdoor kunt u het apparaat in vele condities gebruiken, zonder gebruik te hoeven maken van infrarood-hulplicht. Zo wordt uw positie niet in zomaar zichtbaar voor andere personen met een nachtkijker.

De nachtcamera beschikt over een CMOS-sensor, een breed zichtveld van 40 graden en een optische vergroting van 0,5x (tot 3x met digitale zoom). Het apparaat is compact, lichtgewicht en waterdicht. De nachtkijker beschikt over vele handige functies, zoals  opnamefunctie en live-streaming naar mobiele apparaten.

Helm-bridge

De helm bridge in deze set is een stevige, lichtgewicht aluminium constructie waarmee u de Sionyx Aurora BLACK aan een helm kunt bevestigen. De bridge is volledig naar eigen voorkeur in te stellen. Zo kunt u kiezen of u de kijker voor uw linker- of rechteroog wilt hangen. U kunt deze ook horizontaal en naar voren/achteren bewegen om de kijker perfect voor uw oog te plaatsen. U kunt de arm ook zijwaarts omhoog klappen; handig in situaties waarin u snel wilt schakelen tussen nachtzicht en uw eigen visuele zicht. Deze helm-bridge beschikt over een Dovetail-aansluiting. De arm (NVG mount) die de bridge met de helm verbindt is niet inbegrepen.

Eyecup

Om de BLACK comfortabel tegen uw oog te plaatsen ontvangt u een rubberen oculairdop. Naast een hoger comfort zorgt deze eyecup er ook voor dat er geen licht kan lekken, zodat uw positie dus niet zichtbaar wordt voor anderen.

Objectiefbescherming

Tevens ontvangt u een op maat gemaakte, 3D-geprinte beschermlens die u over de objectief kunt plaatsen. Het plexiglas is sterk genoeg om meerdere inslagen te weerstaan van BB airsoftballetjes met een snelheid van ongeveer 90 meter per seconde (ca. 1 Joule). Bij deze test is gebruik gemaakt van 0,20 gram BB-type airsoftballetjes. In de praktijk betekent dit dat de lens bescherming zal bieden tegen de meeste impacts tijdens airsoft. Uiteraard biedt deze beschermings lens ook normale bescherming tegen vuil en krassen.

Overige accessoires

Tot slot ontvangt u ook allerlei kleinere accessoires, zoals een 32GB microSD-kaart, twee oplaadbare accu's en een transportkoffer.

Toepassing Sionyx Aurora BLACK Extended NVG Kit

Deze set is speciaal ontworpen voor de gebruiker die 's nachts wil observeren en beide handen vrij wil houden. Dit maakt de Aurora BLACK Extended NVG Kit onmisbaar voor tactical toepassingen en airsoft. Van een helm-bridge tot een comfortabele eyecup, deze set biedt alles dat u nodig heeft. Met deze set kunt u 's nachts in kleur observeren.

Levering:

 • 1x SiOnyx Aurora BLACK Full-Color Nachtkijker
 • 1x Helmbridge (Dovetail montage)
 • 1x Objectiefbescherming
 • 1x Rubberen eyecup
 • 1x Waterdichte transportkoffer
 • 1x 32GB MicroSD-kaart
 • 1x MicroSD-kaartadapter
 • 1x MicroUSB-kabel
 • 2x Li-ion accu (oplaadbaar)
 • 1x Polsband
 • 1x Product- en veiligheidsgids
 • 1x Full-color verpakking

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 5 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: van € 1.283,90 voor € 1.275,00


Artikelnummer:Help2525
Merk:HelpSiOnyx
Type nachtkijker:HelpDigitale nachtkijker
Kwaliteit:HelpGeneratie 2 (digitaal)
Gebruik:HelpAirsoft / Schietsport, Astronomie, Beveiliging, Defensie / Politie, Handsfree, Natuurobservaties, Navigatie, Reddingsoperaties, Survival / Safari, Tactical
Vergroting:Help0,5 tot 3x
Diameter objectief:Help19mm
Beeld:HelpKleuren-nachtzicht, Daglicht-modus, Schemering, Grijsschaal
Infrarood ingebouwd:HelpNee
Display-kwaliteit:HelpMicro OLED full-color (1028x768)
Statiefdraad:HelpJa (1/4" schroefdraad)
Geheugenkaart inbegrepen?:HelpJa (32GB)
Afmetingen:Help118 x 63 x 52 mm
Gewicht:Help254 gram
Garantie:Help2 jaar
Kwaliteit opnames:Help0.9MP (foto)/720p (video)
Beeldhoek:Help40 graden
Scherp vanaf:Help30 cm
Overdag te gebruiken?:HelpJa
Voeding:HelpLi-ion accu (inbegrepen)
Werktemperatuur:Help-20 tot +50 graden Celsius

SIONYX: u verandert nacht in dag!

SiOnyx is een Amerikaans bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling en productie van betaalbare nachtcamera's met kleuren-nachtzicht. De nachtkijkers van SiOnyx zijn de eerste in de markt die 's nachts de omgeving in kleur kunnen weergeven.

Dieren en objecten veranderen in het donker natuurlijk niet van kleur. Echter is het menselijk oog niet in staat om die kleuren in de nacht te kunnen zien. SiOnyx zorgt ervoor dat u die kleuren 's nachts wél kunt zien. Met de introductie van de Aurora-serie zijn deze high-end nachtkijkers nu ook toegankelijk voor de commerciële markt!

Middels gepatenteerde ultra-low-light sensortechnologie wordt de CMOS-sensor in staat gesteld om de omgeving 's nachts in kleur te verwerken. De Aurora's kunnen 'zien' op infraroodgolflengtes van meer dan 1100nm. Met deze technologie onderscheidt SiOnyx zich van alle andere digitale en analoge nachtzichtapparaten in de markt. De beeldsensoren verbeteren de prestaties van de nachtkijkers, die vaak worden gebruikt in commerciële, industriële, medische en defensiegerelateerde toepassingen.

De ultra-low-light sensor zorgt er niet alleen voor dat de omgeving 's nachts in kleur kan worden weergegeven, maar resulteert ook in een ongeëvenaarde lichtopbrengst. Waar andere nachtzicht-merken vaak gebruik maken van infrarood-hulplicht, is dat vanwege de CMOS-sensor bij SiOnyx niet langer noodzakelijk. Dit maakt deze nachtcamera's bijvoorbeeld ook uiterst geschikt voor wijde omgevingen, zoals op open zee of uitgestrekte landschappen.

SiOnyx: there's nothing to see.. except EVERYTHING