Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramNIEUW
f SiOnyx Digitale Full-Color Nachtkijker Aurora Pro Explorer Kit
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

SiOnyx Digitale Full-Color Nachtkijker Aurora Pro Explorer Kit

De Aurora Pro Explorer Kit van SiOnyx is een combinatie van de Aurora PRO met een groot aantal must-have accessoires, waaronder een infraroodstraler en een Picatinny-montage. De nachtcamera biedt volledig full-color nachtzicht en realiseert een ongeëvenaarde restlichtversterking. Met deze set bent u in staat om de omgeving 's nachts in kleur te zien alsof het overdag is.

De Aurora PRO is een tactische nachtkijker en tevens het topmodel uit de Aurora nachtzicht-serie. De Pro-versie beschikt over premium optiek dat driemaal zoveel licht doorlaat ten opzichte van de andere Aurora-modellen. De CMOS-sensor wordt in staat gesteld om de omgeving 's nachts in kleur te verwerken en de camera's kunnen zien op infraroodgolflengtes van 400nm tot meer dan 1100nm. De nachtkijker beschikt over een optische 0.5x vergroting, die u middels een digitale zoom kunt vergroten tot 3x. De omgeving wordt geprojecteerd op een full-color OLED display, die u ook in monochroom kunt instellen.

Explorer Kit accessoires
In sommige situaties kan het voorkomen dat er geen enkel restlicht aanwezig is. In dat geval kunt u gebruikmaken van de meegeleverde 940nm infraroodstraler (IR-gloed onzichtbaar). Hiermee vergroot u ook uw kijkafstand. De IR-Illuminator kunt u handmatig in- en uitschakelen als de situatie daar om vraagt. Ook kunt u ervoor kiezen om de Aurora Pro als voorzetkijker op een wapen te gebruiken, met behulp van de Picatinny-montage. Tevens ontvangt u ook allerlei kleinere accessoires, zoals een 32GB microSD-kaart, twee accu's met lader en een montage en batterij voor de IR-Illuminator. Het geheel neemt u veilig en eenvoudig mee in de waterdichte transportkoffer.

PRO-functionaliteiten
Deze camera biedt u onder andere GPS en een elektronisch kompas, om eenvoudig uw positie kunnen bepalen en opnames te voorzien van een 'geo-tag'. Ook kunt u de afstand en locatie tot andere (geselecteerde) gebruikers bepalen. Verder is de camera uitgerust met EIS (elektronische beeldstabilisatie) en zijn er diverse opnamemogelijkheden voor het maken van foto's en video's.

Streaming en remote control
Alle SiOnyx-camera's kunt u via Wi-fi verbinden met een Apple- of Android-toestel (telefoon en tablet). Zodra u over de gratis SiOnyx Aurora app beschikt kunt u de nachtkijker op afstand bedienen, beelden live-streamen en opnames maken/delen. Wanneer u SiOnyx op afstand wilt bedienen kunt u deze via de 1/4" schroefdraadaansluiting op ieder gangbaar statief plaatsen (zie optionele accessoires). 

Toepassing SiOnyx Aurora PRO Explorer Kit

Met deze set kunt u bij weinig restlicht én complete duisternis toch de omgeving in kleur observeren. De SiOnyx Aurora Pro Kit is speciaal ontwikkeld voor de meest extreme omstandigheden voor (semi-)professionele toepassingen en veeleisende gebruikers. Zo is de Aurora Pro een essentiële nachtkijker voor beveiliging, reddingsoperaties, politie/defensie, jacht, airsoft en iedere andere vorm van schietsport. Maar ook als u een veeleisende natuurliefhebber bent is deze set onmisbaar, bijvoorbeeld wanneer u 's nachts vogels of sterren wilt bekijken.

De Aurora PRO is uiterst multifunctioneel. U kunt de camera in uw hand gebruiken (monoculair), aan een helm/goggle kit bevestigen, op afstand bedienen en beelden live-streamen, of juist als voorzetkijker op een wapen gebruiken middels de meegeleverde Picatinny-montage. Bovendien is het gemakkelijk om te switchen tussen nachtzicht en uw eigen zicht.

Overige highlights

- Voorzien van GPS, kompas en meta-data (tijd/datum)
- Gecertificeerd voor terugslagen van 6000 Joules (.223/5.56)
- Recoil-activated capture (auto-opname bij terugslag)
- IP67 gecertificeerd

Levering:

 • 1x SiOnyx Aurora PRO Digitale Full-Color Nachtkijker
 • 1x Waterdichte transportkoffer
 • 1x Picatinny montagerail
 • 1x Infraroodstraler (940nm)
 • 1x Montage voor IR Illuminator
 • 1x USB-lader
 • 2x Li-ion accu
 • 2x Batterij voor IR Illuminator
 • 1x MicroUSB-kabel
 • 1x 32GB MicroSD-kaart
 • 1x Product- en veiligheidsinstructies
 • 1x Snelstartgids (uitgebreide handleiding onderstaand te downloaden)
 • 1x Full-color verpakking

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 8 dagen
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 1.499,00


Artikelnummer:Help504105
Merk:HelpSiOnyx
Type:HelpDigitaal
Generatie:HelpColor NV ultra low-light CMOS (Premium optics)
Gebruik:HelpAirsoft / Schietsport, Beveiliging, Defensie / Politie, Jacht, Navigatie, Reddingsoperaties
Vergroting:Help0,5 tot 3x
Diameter objectief:Help19mm
Weergave modus:HelpKleuren-nachtzicht, Schemering, Daglicht, Grijsschaal
Infrarood ingebouwd:HelpNee, IR Illuminator (940nm) wordt los meegeleverd
Display-kwaliteit:HelpMicro OLED full-color
Statiefdraad:HelpJa (1/4" schroefdraad)
Geheugenkaart inbegrepen?:HelpJa (32GB)
Afmetingen:Help118 x 63 x 52mm
Gewicht:Help254 gram
Garantie:Help2 jaar (SiOnyx registratie vereist)
Gasgevuld/waterproof:HelpJa
Beeldhoek:Help40 graden
Scherp vanaf:Help30 cm
Overdag te gebruiken?:HelpJa
Voeding:HelpLi-ion accu (2 stuks inbegrepen)
Werktemperatuur:Help-20 tot +50 graden Celsius
Bijlage:PDF bestandDownload. sionyx aurora comparison chart
Bijlage 2:PDF bestandDownload. aurora user manual 4 2020

SIONYX: u verandert nacht in dag!

SiOnyx is een Amerikaans bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling en productie van betaalbare nachtcamera's met kleuren-nachtzicht. De nachtkijkers van SiOnyx zijn de eerste in de markt die 's nachts de omgeving in kleur kunnen weergeven.

Dieren en objecten veranderen in het donker natuurlijk niet van kleur. Echter is het menselijk oog niet in staat om die kleuren in de nacht te kunnen zien. SiOnyx zorgt ervoor dat u die kleuren 's nachts wél kunt zien. Met de introductie van de Aurora-serie zijn deze high-end nachtkijkers nu ook toegankelijk voor de commerciële markt!

Middels gepatenteerde ultra-low-light sensortechnologie wordt de CMOS-sensor in staat gesteld om de omgeving 's nachts in kleur te verwerken. De Aurora's kunnen 'zien' op infraroodgolflengtes van meer dan 1100nm. Met deze technologie onderscheidt SiOnyx zich van alle andere digitale en analoge nachtzichtapparaten in de markt. De beeldsensoren verbeteren de prestaties van de nachtkijkers, die vaak worden gebruikt in commerciële, industriële, medische en defensiegerelateerde toepassingen.

De ultra-low-light sensor zorgt er niet alleen voor dat de omgeving 's nachts in kleur kan worden weergegeven, maar resulteert ook in een ongeëvenaarde lichtopbrengst. Waar andere nachtzicht-merken vaak gebruik maken van infrarood-hulplicht, is dat vanwege de CMOS-sensor bij SiOnyx niet langer noodzakelijk. Dit maakt deze nachtcamera's bijvoorbeeld ook uiterst geschikt voor wijde omgevingen, zoals op open zee of uitgestrekte landschappen.

SiOnyx: there's nothing to see.. except EVERYTHING