Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  InstagramTE VERTALEN
f SiOnyx Aurora PRO/FLIR Breach Nachtzicht/Warmtebeeld Dual Goggles (Dovetail)
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

SiOnyx Aurora PRO/FLIR Breach Nachtzicht/Warmtebeeld Dual Goggles (Dovetail)

Met deze set is er niets of niemand meer die zich 's nachts kan verstoppen, u ziet alles. De SiOnyx/FLIR dual set geeft u een mix van nachtzicht en warmtebeeld, die u als een binoculair voor uw ogen kunt plaatsen. Voor één oog positioneert u de SiOnyx Aurora PRO kleuren-nachtkijker, voor het andere oog de compacte FLIR Breach warmtebeeldcamera.

Nachtzicht voor algemene nachtelijke observaties als vervanging voor uw eigen zicht en thermisch beeld om personen, objecten of dieren direct in beeld te detecteren. Bij deze set ontvangt u alle belangrijke accessoires, waaronder een dual helm-bridge (dovetail-aansluiting), objectief-beschermlenzen en de benodigde montages.

SiOnyx Aurora PRO Full-Color Nachtkijker

De Aurora PRO is het flagship model van SiOnyx. Deze digitale nachtkijker kan als eerste en als enige 's nachts de omgeving in kleur weergeven en heeft een lichtopbrengst die vergelijkbaar is met Generatie 2 restlichtversterkers. In de praktijk betekent dit dat de camera - zelfs wanneer er slechts een paar sterren aan de hemel staan - een kraakhelder beeld kan weergeven. Hierdoor heeft het apparaat geen infrarood-hulplicht nodig. En dat is maar goed ook, want u wilt natuurlijk niet afhankelijk zijn van IR-licht in situaties waar tegenspelers of anderen zijn. Maar ook in open omgevingen heeft u kijkers nodig die niet van IR-licht afhankelijk zijn (denk aan een open zee of een uitgestrekt weiland).

De nachtkijker heeft een haarscherp OLED-scherm. Op deze display wordt de omgeving 's nachts dus in kleur geprojecteerd, maar marinegroen of grijsschaal is ook in te stellen. De kijker geeft een groot gezichtsveld van 44 graden, waardoor u een groot deel van de omgeving kunt zien. De lens heeft een optische vergroting van 0,5x maar u kunt het beeld met een digitale zoom tot 3x vergroten. Ook kunt u eindeloos foto's en video's maken en kunt u beelden live-streamen naar een smartphone of tablet.

FLIR Breach PTQ136 Warmtebeeldcamera

De FLIR Breach PTQ136 is ongetwijfeld de meest compacte, lichtgewicht warmtebeeldcamera die u ooit hebt gezien: slechts 14cm lang (inclusief oculair) en 210 gram. Het apparaat heeft een 320x256 VOx detector (17µm) en een refresh-rate van 60hz. Dit betekent dat beelden in real-time worden weergegeven, zodat u geen moment mist. De kijker heeft een 1x optische vergroting (te verhogen tot 4x met een digitale zoom) en heeft een gezichtsveld van 24 graden. De Breach bevat zeven kleurenpalletten waarmee u de omgeving naar uw voorkeur kunt laten weergeven. Omdat het om een thermische camera gaat heeft u altijd beeld, ongeacht de weersomstandigheden. 

Dual Helm Bridge met Dovetail-aansluiting

In deze set is een lichtgewicht dual helm-bridge inbegrepen die van stevig CNC aluminium is gemaakt. Hiermee kunt u beide apparaten perfect voor uw oog positioneren. U kunt zelf bepalen welke u voor uw linker/rechter oog wilt. Ook kunt u de kijkers horizontaal verschuiven (i.v.m. pupilafstand) en zijwaarts omhoog flippen. Handig in situaties wanneer u snel wilt kunnen switchen tussen nachtzicht, thermisch beeld en uw eigen visuele zicht.

Deze dual bridge heeft aan de bovenzijde een Dovetail-aansluiting. Hieraan kunt u een NVG helm-montage vastmaken. Zo'n NVG-mount (Night Vision Goggles) is het ontbrekende stukje waarmee u deze bridge aan uw helm kunt bevestigen. Bekijk de afbeeldingen om te zien wat hiermee precies bedoeld wordt. Houd er rekening mee dat zo'n NVG Dovetail Mount niet is inbegrepen, omdat er verschillende helm-types in de markt worden gebruikt. Wilcox helmen zijn doorgaans erg populair. De verschillende NVG mounts zijn bij vele (web)winkels verkrijgbaar. De nachtkijker maakt u via de schroefdraadaansluiting vast aan de bridge en de warmtebeeldcamera via de mini-railadapter.

Objectief-beschermlenzen

U ontvangt voor zowel de nachtkijker als de warmtebeeldcamera een 3D-geprinte beschermlens. Hiermee kunt u de objectieven van uw kijkers beschermen tegen krassen en impacts zoals airsoft-balletjes. Deze beschermlenzen hebben geen negatieve invloed op de lichtopbrengst of het thermische beeld dat wordt weergegeven.

Let op: deze lens beschermt het objectief voor impacts op basis van officiële testresultaten. Wij zijn echter nooit aansprakelijk voor de eventuele schade die onverhoopt toch ontstaat aan (het objectief van) uw kijkers.

Toepassing SiOnyx / FLIR Nachtzicht vs. Warmtebeeld Dual Kit

Deze set is een high-end hulpmiddel voor professionals en de veeleisende liefhebbers. De combinatie van kleuren-nachtzicht en warmtebeeld, die u hands-free kunt gebruiken, is een combinatie die uniek is. De combinatie van thermisch beeld met nachtzicht zorgt ervoor dat u zowel bij algemene observaties als bij het detecteren van mensen, dieren of objecten niets mist. Tijdens gebruik kiest u voor nachtzicht óf thermisch beeld (beiden tegelijk is niet praktisch). Wanneer u één van de camera's dus niet gebruikt, dan kunt u deze zijwaarts omhoog flippen. Deze set is geschikt voor airsoft en tactical gebruik, maar ook voor beveiliging, reddingsoperaties, navigatie of bijvoorbeeld natuuronderzoek. Met de Aurora PRO heeft u de beschikking over het beste model van SiOnyx en er is bijna geen compactere warmtebeeldcamera in de markt dan de FLIR Breach.

Zowel de nachtkijker als de warmtebeeldcamera kunt u 's nachts, in schemering en overdag gebruiken. Uiteraard kunt u beide producten ook gewoon in uw hand gebruiken (dus niet gemonteerd aan een helm).

Wilt u echt alles weten over de SiOnyx Aurora PRO, de FLIR Breach, de helm-bridge of de beschermlens? Bekijk de producten dan via de 'optionele accessoires' of neem contact met ons op.

Levering:

 • 1x SiOnyx Aurora PRO Digitale Kleuren-Nachtkijker
 • 1x FLIR Breach PTQ136 Compacte Warmtebeeldcamera
 • 1x Dual helm-bridge (dovetail-aansluiting)
 • 1x Mini-rail adapter (om FLIR Breach aan bridge te bevestigen)
 • 2x Objectiefbescherming (voor Sionyx en FLIR Breach)
 • 1x Riemholster/Draagtas Molle Zwart (voor FLIR Breach)
 • 1x Transportkoffer (voor Sionyx)
 • 2x 32GB microSD-kaart
 • 1x MicroSD-kaart adapter
 • 1x USB-C-kabel (voor FLIR Breach)
 • 1x MicroUSB-kabel (voor Sionyx)
 • 2x Oplaadbare Li-ion accu (voor Sionyx)
 • 1x CR123A batterij (voor FLIR Breach)
 • 1x Lensdoek
 • 1x Polsband

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 5 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: van € 4.523,90 voor € 4.475,00


Artikelnummer:Help2474
Merk:HelpSiOnyx
Type nachtkijker:HelpDigitale nachtkijker
Kwaliteit:HelpGeneratie 2 (digitaal)
Gebruik:HelpAirsoft / Schietsport, Beveiliging, Defensie / Politie, Jacht, Natuurobservaties, Navigatie, Reddingsoperaties, Tactical
Vergroting:Help0,5 tot 3x (SiOnyx) | 1 tot 4x (FLIR)
Diameter objectief:Help19mm (SiOnyx) | 9,1mm (FLIR)
Infrarood ingebouwd:HelpNee
Beeld:HelpNight vision green, Kleuren-nachtzicht, Daglicht-modus, Schemering, Grijsschaal
Statiefdraad:HelpJa (1/4" voor SiOnyx) | Mini-rail adapter (voor FLIR Breach, inbegrepen)
Afmetingen:Help118 x 63 x 52mm (SiOnyx) | 139 x 70 x 49mm (FLIR)
Gewicht:Help254 gram (SiOnyx) | 210 gram (FLIR)
Garantie:Help2 jaar (SiOnyx) | 3 jaar (FLIR) | 6 maanden (helm bridge)
Gasgevuld/waterproof:HelpJa
Display-kwaliteit:HelpMicro OLED full-color (1028x768)
Overdag te gebruiken?:HelpJa
Voeding:Help1x Li-ion accu (SiOnyx) | 1x CR123-batterij (FLIR) | Of continuvoeding (beide apparaten)
Werktemperatuur:Help-20 tot +50 graden Celsius (beide apparaten)

SIONYX: u verandert nacht in dag!

SiOnyx is een Amerikaans bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling en productie van betaalbare nachtcamera's met kleuren-nachtzicht. De nachtkijkers van SiOnyx zijn de eerste in de markt die 's nachts de omgeving in kleur kunnen weergeven.

Dieren en objecten veranderen in het donker natuurlijk niet van kleur. Echter is het menselijk oog niet in staat om die kleuren in de nacht te kunnen zien. SiOnyx zorgt ervoor dat u die kleuren 's nachts wél kunt zien. Met de introductie van de Aurora-serie zijn deze high-end nachtkijkers nu ook toegankelijk voor de commerciële markt!

Middels gepatenteerde ultra-low-light sensortechnologie wordt de CMOS-sensor in staat gesteld om de omgeving 's nachts in kleur te verwerken. De Aurora's kunnen 'zien' op infraroodgolflengtes van meer dan 1100nm. Met deze technologie onderscheidt SiOnyx zich van alle andere digitale en analoge nachtzichtapparaten in de markt. De beeldsensoren verbeteren de prestaties van de nachtkijkers, die vaak worden gebruikt in commerciële, industriële, medische en defensiegerelateerde toepassingen.

De ultra-low-light sensor zorgt er niet alleen voor dat de omgeving 's nachts in kleur kan worden weergegeven, maar resulteert ook in een ongeëvenaarde lichtopbrengst. Waar andere nachtzicht-merken vaak gebruik maken van infrarood-hulplicht, is dat vanwege de CMOS-sensor bij SiOnyx niet langer noodzakelijk. Dit maakt deze nachtcamera's bijvoorbeeld ook uiterst geschikt voor wijde omgevingen, zoals op open zee of uitgestrekte landschappen.

SiOnyx: there's nothing to see.. except EVERYTHING