Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf Event Print - BOX met Router en Dongle Key
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

Event Print - BOX met Router en Dongle Key

Het Event Print systeem van Pixel Tech is een veelzijdige afdruk-oplossing voor op locatie. Bezoekers van een evenement, bruiloft of uitgaansgelegenheid kunnen de gratis Event Print app downloaden op hun smartphone. Dit kan een iPhone, Android- of Windows Phone smartphone zijn. Vervolgens kunnen bezoekers hun mooiste foto’s direct vanuit de app afdrukken met uw printer. U sluit de meegeleverde router met een LAN kabel aan op een Windows computer. U stopt de USB-stick in de computer, waarna de Event Print software geïnstalleerd kan worden. De software herkent automatisch de aangesloten printers en u bent klaar om te beginnen.

Volledige controle door u

Via de computer heeft u altijd volledige controle over het afdrukproces. Zo kunt u zelf instellen of bezoekers de foto’s gratis kunnen afdrukken, of na betaling. Deze betaling regelt u eenvoudig ter plaatse met een bezoeker. U kunt bijvoorbeeld instellen dat een foto € 0,50, € 1,00, € 5,00 of een willekeurig ander bedrag kost. De bezoekers zien de totaalprijs van hun afdruk(ken) automatisch in de app verschijnen. Hierna verschijnt een bestelnummer op de smartphone en kan het verschuldigde bedrag contant aan u betaald worden. U keurt de bestelling vervolgens goed op de computer, waarna de foto’s worden afgedrukt. Het is ook mogelijk om financiële afspraken te maken met de organisator, waarna bezoekers de foto’s gratis kunnen afdrukken. Hier kan optioneel een maximum aantal prints aan worden gekoppeld, zowel per persoon als per evenement.

Personalisatie smartphone app

Via de computer kunt u per evenement een eigen achtergrondfoto en naam instellen, welke bezoekers zien bij het opstarten van de app. Dit zorgt voor herkenbaarheid.

Moderne app en software

De app is voorzien van een moderne interface en werkt snel, eenvoudig en intuïtief. Bij het openen van de computer software heeft u meteen een volledig overzicht van het printproces. Het scherm is verdeeld in 6 onderdelen, welke hieronder staan beschreven.

Gratis afdrukken

Bij dit onderdeel ziet u hoeveel foto’s er nog gratis afgedrukt mogen worden. U ziet zowel het totale aantal foto’s wat hiervoor is toegewezen en het resterende aantal wat nog mag worden afgedrukt

Fotograaf account

U kunt tijdens een evenement samenwerken met een professionele fotograaf. De fotograaf moet hiervoor een camera gebruiken welke over wifi beschikt. Wanneer de camera is gekoppeld met de software, worden foto’s automatisch doorgestuurd naar de software.

Betaalde orders

Bij dit onderdeel verschijnen de opdrachten waarvoor bezoekers u eerst een vergoeding moeten betalen. Deze foto’s worden alleen afgedrukt nadat u ze handmatig goedkeurt. U ziet het totaalbedrag per order op het scherm staan, om snel af te rekenen met bezoekers.

Slideshow

Het is mogelijk om de foto’s van bezoekers optioneel als slideshow op het computerscherm te tonen. Deze optie is bedoeld voor locaties waar bezoekers niet hoeven te betalen. Foto’s worden automatisch goedgekeurd, waardoor het scherm beschikbaar is voor het tonen van de diavoorstelling.

Upload status

Bij dit onderdeel ziet u een handig overzicht van het aantal gebruikers, sessies, gratis foto’s en betaalde foto’s.

Printer status

Bij dit onderdeel ziet u de naam van uw printer, het totale aantal afgedrukte foto’s van de sessie en het aantal foto’s in de wachtrij. Ook ziet u of de printer juist is geconfigureerd.

Universele printerkoppeling

In tegenstelling tot concurrerende systemen kan Event Print gebruikt worden met alle gangbare printers. Het maakt dus niet uit of u een printer gebruikt van DNP, Fujifilm, Mitsubishi, Citizen, Epson of een andere fabrikant.

Toepassing Event Print

Het Event Print systeem is bedoeld voor feesten, beurzen, bruiloften en evenementen. Foto’s van bezoekers kunnen direct via smartphones geprint worden. U kunt ervoor kiezen om de bezoekers per foto te laten betalen, of hierover afspraken met de organisatie maken. Om de foto’s te personaliseren, kunt u zelf een fotoframe ontwerpen, welke als rand om de foto wordt getoond. Het ontwerp kunt u volledig afstemmen per evenement. Door een logo, datum of locatie in het frame te verwerken, creëert u een waardevol aandenken voor uw klanten.

Levering:

  • 1x Event Print licentie op USB-stick (incl. 1 jaar updates)
  • 1x Actina Cerberus P6803 wifi router

Dit artikel wordt op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd.
Neem contact op voor de levertijd.

Verkoopprijs incl. BTW: € 435,00


Artikelnummer:Help650185
Merk:HelpPixel-Tech
Accessoire voor:HelpDS40, DS80, RX1, DS620, DS820
Bijlage:PDF bestandDownload. event print manual

idphotos

Pixel-Tech: Professionele fotosoftware

Pixel-Tech, gevestigd in Polen, is een softwarefabrikant voor producten in de foto retail branche. Ze zijn met name bekend vanwege het ID Photos software pakket: een uitgebreid, geavanceerd maar eenvoudig te gebruiken programma voor het maken van perfecte pasfoto's voor vele landen en documentsoorten. Pixel-Tech is een flexibel bedrijf dat snel reageert op ontwikkelingen in de markt en blijft haar producten continu doorontwikkelen.

Direct naar het Pixel-Tech aanbod