Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benèl ook via: 

      Youtube icon  Instagramf DNP Digitale Dye Sublimation Foto Printer DS-RX1HS
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

DNP Digitale Dye Sublimation Foto Printer DS-RX1HS

Cost effective and easy-to-use solution for photo professionals!

De DS-RX1HS is een Foto Printer van DNP die gemaakt is voor het printen van de hoogste kwaliteit foto’s. Met een afdruksnelheid van ongeveer 15 seconden heeft u zeer snel een tastbaar exemplaar van de door u gemaakt foto’s. De DS-RX1HS heeft de mogelijkheid om op drie verschillende formaten af te drukken waarbij de printer de mogelijkheid geeft om de 10 x 15 cm print te knippen in twee keer een 5 x 15 cm print.

Bekijk hier een uitgebreide vergelijking van onze DNP-printers

De DS-RX1HS printer is ontworpen om de concurrentie voor te blijven. Dit is te zien aan zijn scherpe prijs en hoge kwaliteit. De printer heeft een maximale resolutie van 600DPI, dit is voor een Dye Sublimation printer hoog te noemen. Daarnaast heeft u het gemak van de hoge printcapaciteit van maar liefst 700 prints per rol! De DNP digitale Dye Sublimation Foto Printer DS-RX1 is, net als alle andere DNP modellen, uitgerust met een speciale print techniek waardoor u mat en glans kunt printen zonder de printmedia te hoeven wisselen. Prijs per print vanaf € 0,072 ex btw (10x15 cm print). Afmetingen: 351 x 322 x 281 mm (L x B x H).

Afdruksnelheid DS-RX1HS

De DS-RX1 printer is geupgrade naar de nieuwe versie, waardoor hij 20% sneller afdrukt. De printer kan op deze snelheid printen:
10 x 15 cm (Glossy afwerking): 12,4 seconden
13 x 18 cm (Glossy afwerking): 19,9 seconden
15 x 20 cm (Glossy afwerking): 21,9 seconden

Ideaal voor afdrukken pasfoto's!

Deze printer is uitermate geschikt om pasfoto's mee af te drukken, bijvoorbeeld door de printer te combineren met de pasfotosoftware IdPhotos Pro.

Hot Folder

DNP biedt gratis software, genaamd 'Hot folder print'. Hiermee is het mogelijk om foto's geautomatiseerd af te drukken middels een zogeheten 'hot folder'. Het idee is eenvoudig: definieer een map waarin de foto's geplaatst worden en kies de gewenste printer en layout.
Vervolgens kunt u fotograferen en worden de foto's automatisch vanuit de keuzemap geprint.

U kunt in hot folder print eenmalig de goede eigenschappen configureren, waarna elke foto op de juiste manier wordt afgedrukt. Kies het formaat, de afwerking en zet optioneel de 2-inch-cut aan.

De DS-RX1 heeft verschillende printmogelijkheden in verschillende afmetingen:

10 x 15 cm (4 x 6 inch), 101 x 152mm: 1400 prints per doos
13 x 18 cm (5 x 7 inch), 127 x 178mm: 680 prints per doos
15 x 20 cm (6 x 8 inch), 152 x 203mm: 700 prints per doos

De printer kan ook kleine prints afknippen, zoals 5x15cm en 9x13cm. Meer info over printmogelijkheden in bijlage.

*Garantie: voor dit model printer geldt een garantietermijn van 2 jaar of 40.000 prints. Het is niet aan te raden verschillende mediabreedtes te gebruiken op één en dezelfde printer. Lees voor meer informatie de handleiding.
 
Alle verschillende papiersoorten voor deze printer worden bij Benèl uit voorraad geleverd (zie “Optionele Accessoires”). Bij de optionele accessoires staat een koffer, de printer past alleen in de koffer als het foam uit de deksel wordt gehaald.

Dit artikel is ook te huur

https://www.benel.nl/huren

Levering:

  • DS-RX1HS printer
  • Cd-rom met printerdriver en handleiding
  • Handleiding
  • Netsnoer
  • Papierlade
  • Opvangbak voor resten
  • Papieradapters geschikt voor 10x15, 13x18 en 15x20 papier

Momenteel niet voorradig.
Verwachte levertijd: 3 weken
Mail mij indien voorradig.

Verkoopprijs incl. BTW: € 899,00


Artikelnummer:Help670200
Merk:HelpDNP
Maximale snelheid:Help10x15 print in ca. 12 sec.
Print methode:HelpDye Sublimation
Resolutie:Help300 x 300dpi of 300 x 600dpi
Interface:HelpUSB 2.0 (maximum 480Mbps)
Afmetingen:Help322 x 351 x 281 mm (LxBxH)
Gewicht:Help14 Kg
Besturingssysteem:HelpWindows XP, Vista, 7, 8, Windows Tablet, Mac OS X 10.9 - 10.12
Bijlage:PDF bestandDownload. rx1hs printsizes
Bijlage 2:PDF bestandDownload. dnp brochure ds rx1hs en

DNP Photo Imaging

DNP Photo Imaging America Corp.® heeft gezorgd voor een revolutie op het gebied van dye sublimation printing met haar DS Series™ printers. Deze printers hebben een hoge snelheid, zijn zeer snel en produceren hoge kwaliteit. Perfect voor fotolaboratoria, foto kiosks, professionele fotografen en andere commerciële toepassingen. De DS-serie printers hebben de DIMA Digital Printer Shootout drie keer op rij gewonnen!

DNP Assortiment

De DS-serie printers bieden u een ongeëvenaarde betrouwbaarheid en ergonomie. Het laden van de print media gaat zeer gemakkelijk en neemt weinig tijd in beslag. De DS40 en DS80 printers zijn zo ontworpen, dat ze aan de binnenkant het papier beschermen tegen stof en andere invloeden van buitenaf. De dyesublimation printers werken met een "ribbon" in plaats van inkt, wat het verwisselen snel en gemakkelijk maakt. De DS-serie printers kunnen ook glossy èn mat printen zonder van papierrol of ribbon te hoeven wisselen!

Snel en veelzijdig

Deze printers zijn zeer snel: de DS40 kan bijvoorbeeld een 10x15 printje afwerken in 8.4 seconden! Daarnaast zijn ze compact en nemen ze zeer weinig ruimte in beslag. Er zijn stuurprogramma's beschikbaar voor alle Windows en MacOS versies.DNP printers zijn uw perfecte oplossing voor een scherp geprijsde, hoge resolutie printer die geweldige foto's print met veel detail en fijne overgangen. De laminering zorgt ervoor dat de foto is beschermd tegen vervaging, vingerafdrukken, water, UV en stof.

Klik hier voor de uitgebreide vergelijking tussen DNP-printers