Nederlands Duits Engels

Veilig betalen met:


Klantbeoordelingen:


Op de hoogte blijven?

Ontvang per e-mail nieuws, deals en speciale kortingsacties!


Volg Benel ook via: 

    Youtube icon  Instagram

NIEUW
f DNP Kiosk SnapLab Pro DT-T9 Lite
Vergrootglas Klik op afbeelding voor vergrotingKlik op de afbeeldingen voor meer foto's

DNP Kiosk SnapLab Pro DT-T9 Lite

De SnapLab Pro van DNP is een universele kiosk waarmee je professionele foto’s print. Het maakt niet uit welke printer(s) je aansluit. Want de SnapLab Pro werkt met alle merken en modellen printers. Uitpakken, aansluiten en printen!

Belangrijke kenmerken DNP SnapLab Pro

 • Veel formaten en producten: print vele formaten door elkaar. Bijvoorbeeld, frames, collages, wenskaarten, kalenders, fotoalbums en zelfs pasjes*.
 • Groot touchscreen: het touchscreen heeft een diameter van maar liefst 23 inch. Zo bekijk en selecteer je foto’s met veel details.
 • Universeel inzetbaar: de SnapLab Pro werkt met alle DNP-printers, waaronder de RX1HS, DS620, DS820 en QW410. Daarnaast werkt de SnapLab Pro met ALLE andere merken printers!** Tot wel 8 printers op 1 SnapLab Pro.
 • Bediening door iedereen: via een verborgen menu configureer je alle opties. Bijvoorbeeld formaten en prijzen. Vervolgens bedienen je klanten het systeem helemaal zelf. De software begeleidt ze bij het selecteren van de foto’s, het toepassen van bewerkingen en het afrekenen.
 • Afrekenen printtarieven: kies ervoor om klanten direct bij de SnapLab Pro te laten betalen door te pinnen***. Of bij jou aan de balie. Pas daarná begint het printen.

Foto’s laden in de SnapLab Pro

Zo laad je foto’s in de SnapLab Pro:

 • Draadloos via wifi: verbind een smartphone of tablet met het wifi-netwerk van de SnapLab Pro. Scan vervolgens de QR-code en upload direct je foto’s. Wifi-dongle inbegrepen. Bluetooth is optioneel ook mogelijk.
 • Bekabeld: sluit een smartphone of tablet aan op 1 van de meegeleverde kabels: USB-C, Lightning en Micro-USB. Geschikt voor vrijwel alle mobiele apparaten.
 • Kaartlezer: in de SnapLab Pro is een professionele kaartlezer ingebouwd. Deze is geschikt voor: SD, micro-SD, MS, MS micro, xD, CF en USB-sticks via USB-A en USB-C.
 • Universele USB 2.0 poorten: de SnapLab Pro heeft maar liefst 8 vrije USB-poorten. 4 aan de voorzijde, achter de metalen behuizing. En 4 aan de achterzijde. Daar sluit je elke combinatie van fotoprinters, kaartlezers, pinapparaten en bonprinters op aan. Deze poorten zijn verder uit te breiden met een USB-hub. De SnapLab Pro past zich aan je wensen aan. Je integreert de SnapLab Pro in je netwerk via de LAN-aansluiting.

Aanpasbare software SnapLab Pro

Bij de SnapLab Pro heb je als eigenaar de touwtjes in handen. Je bepaalt zelf welke printopties er voor klanten beschikbaar zijn. Ook hang je overal zelf tarieven aan, die de software bij elke printopdracht berekent. Optie A: indien gewenst sluit je een pinapparaat*** aan op de SnapLab Pro. Na betaling wordt automatisch het printen gestart én de kassabon afgedrukt. Optie B: als alternatief stel je in dat klanten eerst bij de balie betalen. Daar druk je 1x op de knop van een toetsenbord (niet inbegrepen) dat alleen voor jou toegankelijk is om het afdrukken te starten. Optie C: wil je het écht groots aanpakken, dan koppel je meerdere SnapLab Pro’s aan het DSLab-systeem. Zo print je van een onbeperkt aantal SnapLab Pro’s op tot wel 12 verschillende printers. Ook heeft de SnapLab Pro optionele pasfoto-software ingebouwd. Vraag naar de beschikbaarheid van DSLab, de pasfoto-software en compatibiliteit van pinapparaten.

Optie A: printen en direct afrekenen bij het optionele pinapparaat*** van de SnapLab Pro

Optie B: printen en afrekenen bij de kassa van de winkel

Optie C: meerdere SnapLab Pro's koppelen met DSLab

*Om pasjes te printen sluit je een Fargo HDP5000 of DTC1250E aan op de SnapLab Pro.
**Voorwaarde is dat de printer een driver voor Windows 10/11 heeft.
***De optie om klanten direct te laten betalen werkt met een SumUp-pinapparaat. Vanwege een update van SumUp werkt de optie (tijdelijk) niet meer. Het is onbekend hoe zich dit ontwikkelt. Uiteraard is de optie om bij de balie te betalen wel beschikbaar. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Levering:

 • 1x SnapLab Pro DT-T9 Lite
 • 1x Wifi-dongel
 • 1x Bluetooth-dongel
 • 1x USB-C kabel
 • 1x Lightning-kabel
 • 1x Micro-USB kabel
 • 1x Stroomkabel (EU)
 • 1x Handleiding (EN)

Dit artikel wordt op bestelling geleverd. Neem contact met ons op voor de levertijd.
Neem contact op voor de levertijd.

Verkoopprijs incl. BTW: € 3.199,00


Artikelnummer:Help670918
Merk:HelpDNP
Interface:HelpTouchscreen
Afmetingen:Help55,5 x 23,4 x 47,2 cm (B x D x H)
Gewicht:Help20 kg
Besturingssysteem:HelpWindows 11
Systeemeisen:HelpIntel® core i3-10100, 8 GB DDR4, SSD M2 250 GB
Bijlage:PDF bestandDownload. brochure dt t9 lite 2023 en
Bijlage 2:PDF bestandDownload. sl pro usermanual v1

Het van oorsprong Japanse DNP bestaat al ruim 20 jaar en is dé pionier op gebied van dye sublimatie printen. DNP produceert printers uit het topsegment, die gebruikmaken van hitte om de kleuren op het papier te krijgen. Door continue innovaties worden all-in-one oplossingen aangeboden voor bijvoorbeeld pasfotosystemen en draadloos printen. Of u nu pasfoto’s maakt, gewone foto’s wilt afdrukken of op zoek bent naar een printer speciaal voor uw photobooth, DNP heeft voor iedere toepassing de juiste oplossing.

 

 

 

 

 


 

DNP in het kort:

• Voor elke situatie een printer: pasfoto’s, photobooths of gewone afdrukken (Windows en macOS)
• Printen kan al vanaf slechts € 0,07 per print, afdrukken kan al in minder dan 9 seconden
• Met bijna 10 jaar ervaring kunnen wij u altijd de juiste support op afstand geven
• Onverhoopte defecten kunnen wij vaak in onze interne reparatie-afdeling herstellen
• Op artikelen van DNP bieden wij 2 jaar garantie of een vastgesteld aantal afdrukken